Ο Λαγός έσκισε την Τουρκική σημαία στο Ευρωκοινοβούλιο - Τσαβούσογλου: «Πετάμε στη θάλασσα όσους επιτίθενται στην ένδοξη σημαία μας» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE
 

Ο Λαγός έσκισε την Τουρκική σημαία στο Ευρωκοινοβούλιο - Τσαβούσογλου: «Πετάμε στη θάλασσα όσους επιτίθενται στην ένδοξη σημαία μας» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Στο σκίσιμο της Τουρκικής σημαίας,  στις μακρινές Βρυξέλλες, προχώρησε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και πρόεδρου της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός (που είχε εκλεγεί με τη Χρυσή Αυγή), κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για το προσφυγικό...

Ο Έλληνας Ευρωβουλευτής έστρεψε τα πυρά του κατά της Ε.Ε. για τη πολιτική της στο προσφυγικό, που έχει ως αποτέλεσμα σήμερα η Ελλάδα ν’ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, όπως είπε.

«Πάνω από το 65% των Ελλήνων είναι αντίθετοι με το λαθρομεταναστευτικό και επειδή εγώ είμαι 6 μήνες δεν σας έχω ακούσει να μιλάτε για τα δικαιώματα των Ελλήνων. Οι Έλληνες δεν έχουν δικαιώματα;» διερωτήθηκε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, που έκανε λόγο για «ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων νησιωτών που καταπατώνται βάναυσα».

Ο ίδιος υπέδειξε την Τουρκία ως υπαίτιο για το πρόβλημα, φτάνοντας στο σημείο να σκίσει αντίγραφο της τουρκικής σημαίας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του. «Χαϊδεύετε την Τουρκία. Τους αφήνετε να κάνουν ό,τι πραγματικά θέλουν, γεμίζουν με λαθρομετανάστες την Ελλάδα και την Ευρώπη Και τουρκική σημαία, είναι μια αιματοβαμμένη σημαία που της αξίζει είναι το σκίσιμο. Τίποτε άλλο. Έξω οι Τούρκοι» κατέληξε στην ομιλία του ο πρόεδρος της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Aπάντηση από Τσαβούσογλου: «Πετάμε στη θάλασσα όσους επιτίθενται στην ένδοξη σημαία μας...»

Έντονη ήταν η αντίδραση του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών στο σκίσιμο του αντιγράφου της Τουρκικής σημαίας στο ευρωκοινοβούλιο από τον πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό.

Σε μήνυμά του στο Twitter o Τσαβούσογλου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτά τα ρατσιστικά μυαλά γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πώς συνθλίβουμε και πετάμε στη θάλασσα αυτούς που τολμούν να επιτίθενται στην ένδοξη σημαία μας. Τα κακομαθημένα παιδιά και οι ρατσιστές της Ευρώπης θα πρέπει να μάθουν ποια είναι η θέση τους. Η Ευρώπη πρέπει να βάλει ένα τέλος στον ρατσισμό και την εχθρότητα απέναντι στο Ισλάμ. Κανείς δεν θα πρέπει να αμφιβάλλει ότι η σημαία μας θα συνεχίσει να κυματίζει για πάντα με υπερηφάνεια. Αναμένουμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να πάρει μέτρα εναντίον αυτού του γελωτοποιού».  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA