Ομηρία ναυτικών στο Καμερούν: Στα χέρια των πειρατών παραμένει και ο 26χρονος Ευβοιώτης από την Παραλία Αυλίδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ομηρία ναυτικών στο Καμερούν: Στα χέρια των πειρατών παραμένει και ο 26χρονος Ευβοιώτης από την Παραλία Αυλίδας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς τέλος η αγωνία και στην Εύβοια...

Πρόκειται για την υπόθεση με την απαγωγή 8 ναυτικών, μεταξύ των οποίων πέντε Ελλήνων, του ελληνικού δεξαμενόπλοιου «HAPPY LADY» που βρισκόταν αγκυροβολημένο 2 ναυτικά μίλια από το λιμάνι «LIMBOH» στο Καμερούν, από ένοπλους Νιγηριανούς πειρατές μετά από επίθεση που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Τρίτης (31-12-2019).

Πριν λίγα 24ωρα κατάφερε και επέστρεψε στην Ελλάδα ο νεαρός ναυτικός Δημήτρης Δημόγλου, ωστόσο παραμένουν 4 ακόμη απαχθέντες στα χέρια των πειρατών, ανάμεσα τους και ο Ευβοιώτης 26χρονος ανθυποπλοίαρχος από τη Παραλίας Αυλίδας, Γιάννης Γιαννιώτης.
Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος και έδωσε εντολή στις αρμόδιες Διευθύνσεις του υπουργείου να παρακολουθούν στενά το θέμα σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών και την διαχειρίστρια εταιρία, ενώ μέχρι και σήμερα οι νιγηριανοί πειρατές φέρονται να μην έχουν επικοινωνήσει με τις οικογένειες των ομήρων και η τύχη τους αγνοείται.
Όπως προαναφέραμε, το μεσημέρι της Τρίτης έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από την Κωνσταντινούπολη ο νεαρός ναυτικός Δημήτρης Δημόγλου, ωστόσο κρίνεται σκόπιμη η νοσηλεία του και γιαυτό τον λόγο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και διακομίστηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ