Παπαγγελόπουλος: «Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Εισαγγελέως Ελένης Ράικου για να δούμε αν είναι απατεώνισσα ή αν είμαστε εμείς πλαστογράφοι» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παπαγγελόπουλος: «Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Εισαγγελέως Ελένης Ράικου για να δούμε αν είναι απατεώνισσα ή αν είμαστε εμείς πλαστογράφοι»

To άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών της Ελένης Ράικου ζητά ο Δ. Παπαγγελόπουλος προκειμένου να αποδειχτεί, όπως τονίζει, αν ο ίδιος είναι πλαστογράφος ή αν η Εισαγγελέας Εφετών είναι απατεώνισσα...

Με αφορμή την ελλειμματική διασπορά των δηλώσεών του στο πάνελ του Action24, ο Δ. Παπαγγελόπουλος επικοινώνησε με το documentonews.gr και δήλωσε τα εξής:

«Επειδή προφανώς δεν απεστάλη το πλήρες κείμενο της συνέντευξής μου στο Action24, θα ήθελα να τονιστεί ότι δήλωσα κατά την τηλεοπτική μου παρουσία: "Η Ελένη Ράικου μας καταγγέλλει εμένα και την Ελένη Τουλουπάκη ως πλαστογράφους σχετικά με το έγγραφο για τα εμβάσματα. Η καταγγελία της πρέπει να διερευνηθεί και ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι να ανοίξουν οι λογαριασμοί για να δούμε αν εγώ ή η Τουλουπάκη είμαστε πλαστογράφοι ή αυτή απατεώνισσα"».

Κατά τον πρώην Αν. Υπουργό Δικαιοσύνης, για το άνοιγμα των κοινών τραπεζικών λογαριασμών της Ελ. Ράικου και του συζύγου της αρκεί η εντολή από τον αρμόδιο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ερευνά τις καταγγελίες της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA