Σε όλη την Ελλάδα: Συνεχίζεται κανονικά η πολυήμερη απεργία των εργαζομένων του ΟΤΕ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Σε όλη την Ελλάδα: Συνεχίζεται κανονικά η πολυήμερη απεργία των εργαζομένων του ΟΤΕ

Απεργία εδώ και μέρες πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ σε όλα τα καταστήματα της χώρας (ανάμεσα τους και το κατάστημα της Χαλκίδας)...

Σε ανακοίνωση του, το συνδικάτο των εργαζομένων στον ΟΤΕ καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα και τις Ομοσπονδίες να συμμετέχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις έξω από τα κεντρικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ανακοίνωση στήριξης και από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας

Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ, συμπαρίσταται και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, τους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ, που συνεχίζουν υπερήφανα για 20η μέρα τις αγωνιστικές τους κινητοποιήσεις.

Η Διοίκηση των GoldenBoys του ΟΤΕ με τους ασύλληπτους μισθούς, αρνείται πεισματικά την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας για να οδηγήσει τους εργαζόμενους στους μισθούς των 650€. Έχοντας την πλήρη κάλυψη Κυβέρνησης - ΣΕΒ, βούτηξε τα χέρια της στο αίμα με τις απολύσεις που έγιναν για πρώτη φορά στην ιστορία της επιχείρησης.

Τα κανάλια και οι εφημερίδες έχουν τα στόματα κλειστά,μασουλώντας την πίτα των 120 εκατομμυρίων € !!! που διαθέτουν για διαφημίσεις ΟΤΕ και COSMOTE ετησίως.

Πριν λίγους μήνες ο κ.Μητσοτάκης περιέγραφε τον ΟΤΕ ως το πλέον επιτυχημένο επιχειρηματικό και εργασιακό μοντέλο που θα έπρεπε να γενικευτεί.Σε αυτή όμως την επιχείρηση με τα ιλιγγιώδη κέρδη και την παραγωγικότητα οι εργαζόμενοι απολύονται,συλλαμβάνονται και χάνουν θέσεις,δικαιώματα και μισθούς.

Καλούμε την Διοίκηση του ΟΤΕ με τους χρυσούς μισθούς και τα χρυσά συμβόλαια να προχωρήσει άμεσα σε διαπραγματεύσεις, προκειμένου να υπογραφεί συλλογική σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου,ανακαλώντας τις απολύσεις και ας μη πριονίζει το κλαδί που κάθεται.Τα τεράστια κέρδη ο ΟΤΕ, τα χρωστά σε αυτούς ακριβώς τους εργαζόμενους που εμπαίζει,απολύει,εκβιάζει και τρομοκρατεί.

Η Κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και διαμηνύουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ο δίκαιος αγώνας των εργαζομένων θα δυναμώσει.Η τρομοκρατία, οι μηνύσεις και οι συλλήψεις απεργών δεν μας πτοούν.

Το δόγμα "ΤΡΟΜΟΣ και ΤΑΞΗ" δεν θα περάσει.Με ενότητα και αγώνα θα σταματήσουμε τον αυταρχισμό υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα μας.

Οι απεργοί συνάδελφοι του ΟΤΕ θα νικήσουν.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα