Χωρίς ρεύμα ένα 24ωρο η Σέττα και οι τεχνικοί της ΔΕΗ «καρφώνουν» Σπανό και Κελαϊδίτη - «Αν δεν ανοίξει τον δρόμο η Περιφέρεια δεν μπορούμε να πάμε» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χωρίς ρεύμα ένα 24ωρο η Σέττα και οι τεχνικοί της ΔΕΗ «καρφώνουν» Σπανό και Κελαϊδίτη - «Αν δεν ανοίξει τον δρόμο η Περιφέρεια δεν μπορούμε να πάμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δραματική είναι η κατάσταση στο ορεινό χωριό Σέττα του Δήμου Ερέτριας, καθώς 28 κάτοικοι παραμένουν αποκλεισμένοι στα χιόνια και χωρίς ρεύμα από τα ξημερώματα της Δευτέρας (06-01-2020)... 

«Από χθες στις 5:00 το πρωί δεν έχουμε ρεύμα, δεν ξέρουμε πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη. Είναι πολύ το χιόνι, οι τεχνικοί της ΔΕΗ είναι δύσκολο να φτάσουν στη βλάβη», δήλωσε το πρωί της Τρίτης (07-01-2020) στην εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος 7», η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Ευαγγελία Αργύρη. 

Δηλώσεις έκανε και ο Πρόεδρος Ένωσης τεχνικού ομίλου ΔΕΗ, Κώστας Μανιάτης, ο οποίος «κάρφωσε» Σπανό και Κελαϊδίτη, λέγοντας: 

«Για να φτάσουμε σε ένα σημείο της βλάβης πρέπει οι περιφέρειες και η πολιτική προστασία να μας έχει ανοίξει τους δρόμους. Στη Σέττα δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε, είναι θέμα από την Περιφέρεια να προσπαθήσει να ανοιχτεί ο δρόμος καταρχήν για να μπορέσουμε να φτάσουμε. Θα προσπαθήσουμε όταν ανοιχτεί ο δρόμος να αποκαταστήσουμε όσο πιο γρήγορα την βλάβη...» 

Στο τέλος η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Ευαγγελία Αργύρη πήρε το λόγο και είπε ότι «χθες πήγε ο φορτωτής της περιφέρειας και άνοιξε το δρόμο μέχρι και το Μακρυχώρι αλλά ΔΕΔΔΗΕ δεν υπήρχε», με τους τεχνικούς ωστόσο να ισχυρίζονται ότι ο δρόμος προς τη βλάβη είναι γεμάτος χιόνια.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA