Αστυνομικός πυροβόλησε τη φίλη του μέσα στο περιπολικό - «Μάλλον έγινε κατά λάθος», λέει η έκθετη ΕΛ.ΑΣ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αστυνομικός πυροβόλησε τη φίλη του μέσα στο περιπολικό - «Μάλλον έγινε κατά λάθος», λέει η έκθετη ΕΛ.ΑΣ!

Ένα ακόμη απίστευτο συμβάν με δράστη αστυνομικό σημειώθηκε, αυτή τη φορά, τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-02-2020) έξω από το σπίτι της πρώην Υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα όπου ο αστυνομικός εκτελούσε υπηρεσία νυχτερινής φύλαξης...

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, ο 50χρονος αστυνομικός βρισκόταν με μία φίλη του μέσα στο περιπολικό και κάτω από άγνωστες συνθήκες το όπλο εκπυρσοκρότησε και η σφαίρα τραυμάτισε τη φίλη του στο πόδι.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο αστυνομικός παρέμεινε στην υπηρεσία του.

Την υπόθεση ανέλαβε η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και ο αστυνομικός συνελήφθη.

«Παιχνίδι» μέσα στο περιπολικό;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος», ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αστυφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Αγίας Βαρβάρας, πυροβόλησε την 46χρονη φίλη του πάνω σε «παιχνίδι».

Ο συγκεκριμένος εκτελούσε υπηρεσία σκοπού έξω από το σπίτι της πρώην Υφυπουργού, Κατερίνας Παπακώστα όπως προαναφέραμε και μάλιστα την στιγμή του συμβάντος η ίδια ήταν μέσα στο σπίτι με την οικογένειά της.

Όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τη 1:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (29-02-2020).

Ο αστυφύλακας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν μέσα στο όχημα όταν δέχθηκε την επίσκεψη της 46χρονης γυναίκας για την οποία πληροφορίες θέλουν να είναι χωρισμένη και μητέρα 6 παιδιών.

Οι δύο φίλοι, για τους οποίους πληροφορίες λένε ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ, συνομιλούσαν και έκαναν αστεία όταν κάποια στιγμή ο αστυνομικός πήρε το όπλο και το ακούμπησε στη φτέρνα της γυναίκας με αποτέλεσμα να εκπυροκροτήσει και να της προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο πόδι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA