Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Τούμπα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι - Σκληρή ανακοίνωση του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
VIANEX
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στη Τούμπα λίγες ώρες πριν το ντέρμπι - Σκληρή ανακοίνωση του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

Στην επιχείρηση συμμετείχαν διάφορες ομάδες της Αστυνομίας, ακόμη και της Αντιτρομοκρατικής, παρουσία Εισαγγελέα...

Πριν από λίγο, έγινε γνωστό πως η αστυνομία έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο στην Τούμπα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγών. Ο έλεγχος έγινε με εκπαιδευμένα σκυλιά σε κερκίδες, τουαλέτες, κλειστούς χώρους της Τούμπας αλλά και στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας που βρίσκεται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου.

Από όλο τον έλεγχο της αστυνομίας βρέθηκε ένα πανό το οποίο και κατασχέθηκε.

Το συγκεκριμένο πανό έγραφε: «Κόκκαλη, Μαρινάκη, σκοτώνετε τα παιδιά σας»

Ο έλεγχος κράτησε για περίπου 90 λεπτά και μετά αποχώρησαν.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει λόγο για πρόκληση της Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος ενώ αναρωτιούνται αν το πολίτευμα της χώρας μας εξακολουθεί να είναι η Προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία ή πλέον έχει εξελιχθεί σε χούντα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

H σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης.Την προσπάθεια αυτή επιχείρησαν κάποιοι να τορπιλίσουν λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με την, πρωτοφανή στα χρονικά, επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων στο γήπεδο της Τούμπας τα ξημερώματα, που θύμιζε έφοδο σε γιάφκα τρομοκρατών.

Τυπικός έλεγχος (!!!) σύμφωνα με τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος κ. Σκούμα, που έδωσε την εντολή και από τον οποίον έχουμε ήδη ζητήσει να μας πει ποιος ήταν ο εξ Αθηνών, ιθύνων νους.

Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία πλέον, πως συνεχίζουν να μας αντιμετωπίζουν ως πολίτες Β’ κατηγορίας και ότι στόχος τους είναι, οι ποδοσφαιρικές διοργανώσεις να κριθούν εκτός γηπέδου.

Αν μέχρι σήμερα καλούσαμε τους φίλους της ομάδας να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μην απαντήσουν σε ενδεχόμενες προκλήσεις, είμαστε υποχρεωμένοι, να απαλείψουμε το «ενδεχόμενες».

Το σχέδιο ξετυλίγεται απροκάλυπτα μπροστά στα μάτια όλων μας, γεγονός που πρέπει να ενεργοποιήσει περισσότερο τα ένστικτα αυτοπροστασίας.

Όσο περισσότερο καθίσταται σαφές πως θέλουν να προκαλέσουν μη έναρξη ή διακοπή του αγώνα, ακόμα και με συνδρομή του κ. Σκούμα, κατακτώντας άλλη μια νίκη στα χαρτιά και προκαλώντας τιμωρίες, άλλο τόσο πρέπει να τους απαγορεύσουμε να το καταφέρουν.

Η νίκη στον αγωνιστικό χώρο και η κατάκτηση των τριών βαθμών αποκτά πλέον μεγαλύτερη αξία, αφού η ήττα τους, θα είναι σε πολλαπλά επίπεδα.

Οφείλουμε όλοι να επικεντρωθούμε σε αυτό και να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας μην κάνοντας το παραμικρό που θα ζημιώσει την ομάδα μας.

ΥΓ. Ο Βορειοελλαδίτης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδης γνωρίζει άραγε τι γίνεται στο υπουργείο του ή όλα όσα συμβαίνουν είναι πρωτοβουλίες των υφυπουργών του και των υφισταμένων του, που με τις εντολές τους μας παραπέμπουν σε εποχές που όλοι μας θέλουμε να σβήσουν από τη μνήμη μας; Το πολίτευμα της χώρας μας εξακολουθεί να είναι η Προεδρευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία ή πλέον έχει εξελιχθεί σε χούντα του Βαγγέλη Μαρινάκη;».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα