Μετά από τροχαίο: Αστυνομικός διαπληκτίστηκε με οδηγό και πυροβόλησε - Σφαίρα καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μετά από τροχαίο: Αστυνομικός διαπληκτίστηκε με οδηγό και πυροβόλησε - Σφαίρα καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού!

Απίστευτο περιστατικό με αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών, ο οποίος ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και πυροβόλησε το όχημα του άλλου οδηγού...

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγα 24ωρα στο Χολαργό Αττικής, με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ να τον θέτει σε διαθεσιμότητα και να διατάζει ΕΔΕ καθώς ο αστυνομικός καταγγέλθηκε αμέσως.

Και ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο αστυνομικός, οδηγούσε ο ίδιος ή η έγκυος γυναίκα του, μετά από άγρια τσακωμό με τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου με το οποίο τράκαρε, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, ενώ μία σφαίρα καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού. Και όλα αυτά παρουσία διερχόμενων αυτοκινήτων και περαστικών.

Όταν ο αστυνομικός άνοιξε πυρ, έντρομος ο πολίτης πάτησε γκάζι κι έφυγε, κατευθυνόμενος στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ο αστυνομικός τον καταδίωξε κι εκεί, με αποτέλεσμα οι δυο πλευρές να καταθέσουν μηνύσεις η μια στην άλλη.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι: 
 
«Τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού. Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας». 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA