Προσπάθεια φίμωσης στο facebook: Μπλόκαραν τη σελίδα του EviaZoom.gr! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Προσπάθεια φίμωσης στο facebook: Μπλόκαραν τη σελίδα του EviaZoom.gr!

Η αποκαλυπτική δημοσιογραφία και η ελευθερία του Τύπου φαίνεται ότι πάνε περίπατο στο facebook...

«Natura nihil fit in frustra», έλεγαν οι Λατίνοι θέλοντας να μας πουν ότι όλα για κάποιο λόγο γίνονται.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι η σελίδα του EviaZoom.gr στο facebook έχει μπλοκαριστεί τις τελευταίες ώρες λόγω ψευδών αναφορών για δήθεν «παραβίαση των όρων της κοινότητας», από «άγνωστους» χρήστες χωρίς να έχει δοθεί κάποια εξήγηση από τους διαχειριστές της γνωστής πλατφόρμας.

Είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα 8 χρόνια πορείας του EviaZoom.gr, και πρόκειται για μια αδιανόητη ενέργεια όταν πρόκειται για ΜΜΕ.

Μάλιστα αυτό έγινε μετά από νέα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που προκάλεσαν αναφορές με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η εμφάνιση των αναρτήσεων...

Όπως θα έχουν αντιληφθεί και οι αναγνώστες, η δημοσιογραφική δραστηριότητα του EviaZoom.gr ενοχλεί όλο και περισσότερους που θα ήθελαν πολύ να το φιμώσουν.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και τους ενημερώνουμε ότι ήδη έχουμε απευθυνθεί στη Δίωξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να αποκαλυφθούν οι συγκεκριμένες επιθέσεις.

Αν το facebook συμφωνεί με αυτή την τακτική καλό είναι να μας το έλεγε από πριν για να φεύγαμε από μόνοι μας.

Το EviaZoom.gr, -που δίνει λόγο μόνο στους χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες του-, θα συνεχίσει την πορεία του με τον ίδιο δυναμισμό και δεν έχει ανάγκη κανένα facebook.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA