Συνελήφθη πρώην Ελληνίδα παίκτρια του «Big Brother» για όπλα και ναρκωτικά - Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 3.000 ευρώ (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Συνελήφθη πρώην Ελληνίδα παίκτρια του «Big Brother» για όπλα και ναρκωτικά - Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 3.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλο ντόρο προκάλεσε η σύλληψη του ζευγαριού στα Πλατανίδια Μαγνησίας, καθώς η γυναίκα, ηλικίας 44 ετών, είναι πολύ γνωστή από τη συμμετοχή της ως παίκτρια στο ριάλιτι «Big Brother» πριν πολλά χρόνια...  

Συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι. 

Βρέθηκε εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, ο οποίος αποτελείται από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης και κάνναβη βάρους 1.355 γραμμαρίων.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, όπως και το χρηματικό ποσό των 12.025 ευρώ που εκτιμάται ότι προέρχεται από παράνομη δραστηριότητα και το ποσό των 1.000 δολαρίων ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται ότι δεν τους ανήκουν τα ναρκωτικά και ότι από την κατασχεθείσα κάνναβη δική τους ήταν μόνο μία πολύ μικρή ποσότητα, άνευ σημασίας.
Τελικά, ο σύντροφος της 44χρονης προφυλακίστηκε ενώ η πρώην παίκτρια του «Big Brother» αφέθηκε ελεύθερη με τους όρους της χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της κάθε πρώτη του μήνα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA