Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το 3ο Καρναβάλι Αλιβερίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το 3ο Καρναβάλι Αλιβερίου

Άλλαξε ημερομηνία το τρίτο καρναβάλι Αλιβερίου, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων...

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνεχίζει την ωραία και επιτυχημένη παράδοση που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια διοργανώνοντας το «3ο Καρναβάλι Αλιβερίου»!

Γλέντι, χορός, κέφι, μουσική, είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει για εσάς ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου! Άρματα και Kαρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στις 13:00 στην πλατεία Ζωντου.

Στις 13:45 η φαντασμαγορική παρέλαση Aρμάτων και Kαρναβαλιστών ξεκινά! Πλήθος αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, ξεσηκώνοντας με ξέφρενους ρυθμούς το όμορφο Αλιβέρι!

Στις 19:00 η γιορτή μεταφέρεται στον Κάραβο, για την καύση του Καρνάβαλου, ο οποίος αν έχουμε καταλάβει σωστά από τις αφίσες με τα σλόγκαν του Αλιβεριώτικου Καρναβαλιού θα είναι ο Κορονοιός!

Την ίδια στιγμή η θεματολογία του άρματος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου παραμένει μυστική αλλά όπως λένε όσοι γνωρίζουν θα είναι μια έκπληξη που υπόσχεται να εντυπωσιάσει!

Τη παρουσίαση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου, η οποία θα είναι ντυμένη Βασίλισσα των Παγωνιών!

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η καρδιά του Καρναβαλιού χτυπάει στο Αλιβέρι! Μην λείψει κανείς!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA