Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το 3ο Καρναβάλι Αλιβερίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το 3ο Καρναβάλι Αλιβερίου

Άλλαξε ημερομηνία το τρίτο καρναβάλι Αλιβερίου, λόγω των άσχημων καιρικών φαινομένων...

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου συνεχίζει την ωραία και επιτυχημένη παράδοση που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια διοργανώνοντας το «3ο Καρναβάλι Αλιβερίου»!

Γλέντι, χορός, κέφι, μουσική, είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει για εσάς ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου! Άρματα και Kαρναβαλιστές θα συγκεντρωθούν στις 13:00 στην πλατεία Ζωντου.

Στις 13:45 η φαντασμαγορική παρέλαση Aρμάτων και Kαρναβαλιστών ξεκινά! Πλήθος αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων, σας περιμένουν να διασκεδάσετε μαζί τους, ξεσηκώνοντας με ξέφρενους ρυθμούς το όμορφο Αλιβέρι!

Στις 19:00 η γιορτή μεταφέρεται στον Κάραβο, για την καύση του Καρνάβαλου, ο οποίος αν έχουμε καταλάβει σωστά από τις αφίσες με τα σλόγκαν του Αλιβεριώτικου Καρναβαλιού θα είναι ο Κορονοιός!

Την ίδια στιγμή η θεματολογία του άρματος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου παραμένει μυστική αλλά όπως λένε όσοι γνωρίζουν θα είναι μια έκπληξη που υπόσχεται να εντυπωσιάσει!

Τη παρουσίαση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου, η οποία θα είναι ντυμένη Βασίλισσα των Παγωνιών!

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου η καρδιά του Καρναβαλιού χτυπάει στο Αλιβέρι! Μην λείψει κανείς!

Χαλκίδα: Νέα εξέλιξη! Διαγνώστηκαν με κορονοϊό δύο συγγενείς του δικηγόρου Θανάση Λιαγκάκη που νοσηλεύεται στο «Σωτηρία» (ΦΩΤΟ)

  Στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστός Χαλκιδέος δικηγόρος, Θανάσης Λιαγκάκης, ο οποίος, -όπως αποκάλυψε το Evia Zoom...

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ