Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δύο ακόμα νεκροί στην Ελλάδα από τον κορονοϊό

Δύο ακόμα θάνατοι από τον κορονοϊό καταγράφηκαν το πρωί του Σαββάτου (14-03-2020) στην Ελλάδα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στη χώρα σε τρεις...

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας, κατέληξαν ένας 90χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας, καθώς και ένας 67χρονος που είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Ζακύνθου.

Ο 90χρονος είχε εισαχθεί με πνευμονία και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα στις 11 Μαρτίου και υπέκυψε. Σύμφωνα με πληροφορίες σε σοβαρή άλλα σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται στο θάλαμο αρνητικής πίεσης, ο γιος του και σε λίγο καλύτερη κατάσταση η νύφη του. 

Ο 90χρονος είχε απευθυνθεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Τσοτιλίου και στην συνέχεια απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο Καστοριάς στο ΤΕΠ. Στη συνέχεια έγινε εισαγωγή του στην Παθολογική Κλινική με συμπτώματα πνευμονίας. Μετά την επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ του έγιναν εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε ότι είναι θετικός στο κορονοϊό και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Ο 67χρονος διασωληνώθηκε την ίδια μέρα και κατέληξε σήμερα το πρωί. Πριν λίγες ημέρες είχε συνοδεύσει συγγενικό του πρόσωπο, που νοσηλευόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου. Αμέσως μετά άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα του φονικού ιού.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA