ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κλειστά τα super market την Κυριακή 29 Μαρτίου

Τα super market, που παρέμειναν ανοιχτά στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων λόγω του κορονοϊού, δεν είχαν κίνηση άρα δεν υπάρχει λόγος να είναι ανοιχτά, δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Νίκος Παπαθανάσης...

Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», o Υφυπουργός Ανάπτυξης, αρμόδιος για θέματα εμπορίου, επισήμανε συγκεκριμένα πως τις Κυριακές που λειτούργησαν τα σούπερ μάρκετ λόγω των έκτακτων συνθηκών του κορονοϊου «δεν είχαν κίνηση. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούν».

Διευκρίνισε ωστόσο πως αυτό είναι ένα ζήτημα που εξετάζεται αλλά σε ό,τι αφορά αυτήν την Κυριακή 29 Μαρτίου τα super market θα παραμείνουν κλειστά, όπως είπε.

Αναφορικά με τη λειτουργία των λαϊκών αγορών επισήμανε πώς τα έκτακτα μέτρα ελήφθησαν «για να μη συνωστίζεται ο κόσμος στα σούπερ μάρκετ. Μειώσαμε παραγωγούς και εμπόρους και απομακρύναμε τους πάγκους». Διευκρίνισε πως αν δεν τηρηθούν τα μέτρα «το επόμενο βήμα είναι κλείσουν και οι λαϊκές».

Παράλληλα, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης έκανε έκκληση σε όσους διαθέτουν μάσκες και αντισηπτικά να μην αγοράζουν άλλα.

Τι γίνεται εκεί στον ΕΟΔΥ; Συνεχίζει να δίνει μόνο 2 κρούσματα στην Εύβοια και πάνω από 100 τα εμφανίζει ως αγνώστου διαμονής (ΦΩΤΟ)

Στην επίσημη έκθεση του ΕΟΔΥ που δημοσιεύτηκε το απόγευμα της Κυριακής και αφορά τα κρούσματα μέχρι τις 29 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00, αν...

Βίντεο - Ρεπορτάζ