Κορονοϊός: Ποιες εκπομπές σταματούν σε ΣΚΑΪ, OPEN, STAR και ΑΝΤ1 | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κορονοϊός: Ποιες εκπομπές σταματούν σε ΣΚΑΪ, OPEN, STAR και ΑΝΤ1

Διαβάστε αναλυτικά....

Τη διακοπή της μετάδοσης για δύο εβδομάδες όλων των ζωντανών εκπομπών, που φιλοξενούνται στο πλατό στα Μελίσσια, αποφάσισε ο ΣΚΑΪ.

Μετά από σύσκεψη στελεχών του σταθμού, κρίθηκε απαραίτητο να μην μεταδίδονται τελικά οι εκπομπές «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα, «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά και «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. Επίσης ακυρώθηκε η πρεμιέρα του Big Brother.

Στο STAR αποφασίστηκε η διήμερη διακοπή (Δευτέρα 16/3 και Τρίτη 17/3) των εκπομπών «Στη Φωλιά των ΚουΚου» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» εν αναμονή των αποτελεσμάτων του τεστ για τον κορονοϊό στο οποίο υπεβλήθη ο Κρατερός Κατσούλης. Αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και δεν προκύψει κάτι άλλο, οι δύο εκπομπές θα προβληθούν κανονικά την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Στον ΑΝΤ1 σταματάει η εκπομπή «Το Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά, καθώς η παρουσιάστρια διαγνώστηκε με κορονοϊό και πλέον βρίσκεται σε καραντίνα εκείνη και οι συνεργάτες της για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Επίσης, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών αναστέλλει, για όσο διάστημα χρειαστεί, την παραγωγή των ψυχαγωγικών του εκπομπών και σειρών. (δείτε ΕΔΩ το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1).

Στο OPEN σταματάει για τουλάχιστον μία εβδομάδα η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Ευτυχείτε!» με την Κατερίνα Καινούργιου για προληπτικούς λόγους λόγω του κορονοϊού όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA