Κορονοϊός: Σε καραντίνα κρουαζιερόπλοιο που έφυγε από Πειραιά για Κέρκυρα - Έχει 2.000 επιβάτες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα κρουαζιερόπλοιο που έφυγε από Πειραιά για Κέρκυρα - Έχει 2.000 επιβάτες!

Ο εφιάλτης του κορoνοϊού απειλεί ένα ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο με 2.000 επιβάτες...

Σε καραντίνα έχει τεθεί το κρουαζιερόπλοιο MSC Opera το οποίο έφτασε σήμερα, Πέμπτη (04-03-2020) στην Κέρκυρα καθώς ο κορονοϊός «χτύπησε» έναν επιβάτη που είχε αποβιβαστεί στη Γένοβα.

Στο κρουαζιερόπλοιο το οποίο βρίσκεται στα ελληνικά χωρικά ύδατα έχει 2.000 επιβάτες και ο κορονοϊός τους έχει τρομοκρατήσει, όταν ο καπετάνιος τους ενημέρωσε να επιστρέψουν άμεσα σε αυτό και να παραμείνουν μέσα.

Σύμφωνα με τη mirror οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου βρίσκονται πλέον εγκλωβισμένοι μέσα σε αυτό καθώς σήμερα το πρωί και ενώ βρίσκονταν στην Ακρόπολη, τους ενημέρωσαν να επιστρέψουν άμεσα καθώς είχε περάσει από τη λίστα επιβατών κρούσμα κορονοϊού.

Το κρουαζιερόπλοιο είχε πιάσει στο Ηράκλειο, στη Ρόδο και νωρίς τα ξημερώματα της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά.

Για καφέ στη Χαλκίδα: Γέμισαν ξανά τα τραπέζια στη παραλία και στο κέντρο της πόλης - Τι κατέγραψε η κάμερα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 2,5 μήνες, καφετέριες, εστιατόρια και μπαρ άνοιξαν και πάλι για τους πελάτες, αλλά με την προϋπόθεση να τηρούνται τα μέτρα προστ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ