Τέλος το WWE από τον ΣΚΑΪ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τέλος το WWE από τον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο που μας πέρασε η μετάδοση του WWE ήταν και η τελευταία στην Ελλάδα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ...

Το συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές είχε διάρκεια ενός χρόνου με χαρακτήρα δοκιμαστικό , ώστε να δουν οι υπεύθυνοι του WWE αν υπάρχει κοινό που μπορεί να υποστηρίξει το προϊόν στη χώρα μας.

Τα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά παρά το προχωρημένο της ώρας που μεταδίδονταν το RΑW και το Smackdown, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν αποτελεί ευθύνη του ΣΚΑΪ.

Το κανάλι είχε στόχο (και αυτό έλεγε η αρχική ανακοίνωση) να μεταδίδει τα δύο προγράμματα τα μεσημέρια του Σαββάτου και της Κυριακής, με το που εκδηλώθηκε όμως αυτή η πρόθεση, άρχισαν τα όργανα με το ΕΣΡ και υπήρχε ο φόβος για βαριά καμπάνα σε περίπτωση που προχωρούσαν οι μεταδόσεις για εκείνες τις ώρες.

Ποια είναι όμως η επόμενη μέρα, αφού έχουμε ως δεδομένο ότι αυτή την περίοδο που είναι και η σημαντικότερη για το WWE λόγω της Wrestlemania, δεν θα υπάρχουν μεταδόσεις;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Roxx, άνθρωποι του WWE βρέθηκαν στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα και προχώρησαν σε συζητήσεις με σχεδόν όλα τα κανάλια για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Θεωρούν ότι δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη για να βρεθεί μία οποιαδήποτε λύση για τις μεταδόσεις, αλλά να βρεθεί η καλύτερη λύση όσο καιρό και αν χρειαστεί, αφού το πλάνο τους για την Ελλάδα είναι μακροχρόνιο και θέλουν να χτίσουν σιγά-σιγά μία γερή βάση.
Μπορούμε επίσης να αποκαλύψουμε ότι υπάρχουν έντονες συζητήσεις για ένα event του WWE στην Ελλάδα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, κάτι που θα μπορούσε να γίνει ακόμα και τον προσεχή Νοέμβριο αν στο μεταξύ βρεθεί τηλεοπτική στέγη.

Το σίγουρο είναι ότι το WWE δεν τα παρατάει στο θέμα της παρουσίας στη χώρα μας και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA