Νέα λουκέτα: Κλείνουν από την Τετάρτη τα εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Νέα λουκέτα: Κλείνουν από την Τετάρτη τα εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου

Παραμένουν ανοιχτά προς το παρών τα super market, πρατήρια υγρών καυσίμων, φαρμακεία και τράπεζες...

Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16-03-2020) κλείνουν για τουλάχιστον 14 ημέρες τα εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου (ρούχα, παιχνίδια, ηλεκτρικά είδη, κ.α.).

Τα νέα έκτακτα μέτρα θα είναι σε ισχύ από την Τετάρτη (18-03-2020).

Δείτε ΕΔΩ ποιες επιχειρήσεις εξαιρούνται και θα παραμείνουν ανοιχτές!

Ως μέτρο προφύλαξης είναι και η αναγκαστική καραντίνα 14 ημερών στην οποία θα μπαίνουν όσοι εισέρχονται πλέον στην ελληνική επικράτεια. Επίσης αναστέλλεται το μέτρο του Δακτυλίου έως τέλος Απριλίου.

Παράλληλα, όπως τόνισε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι φήμες για καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας». Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν η κατάσταση ξεφύγει τις επόμενες ημέρες τότε θα επανεξεταστεί η καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Μάλιστα η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «τα δύσκολα είναι μπροστά μας...».

Το MEGA για το βίντεο - ντοκουμέντο του EviaZoom.gr με την διάρρηξη - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το δελτίο ειδήσεων και την εκπομπή «LIVE NEWS»

Στα πρώτα θέματα του δελτίου ειδήσεων του MEGA και της εκπομπής «LIVE NEWS» του Νίκου Ευαγγελάτου, μεταδόθηκε το βίντεο - ντοκουμέντο ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ