Νεκρός στο Μαρμάρι βρέθηκε ο 55χρονος επιχειρηματίας που έψαχνε η Νικολούλη - Προβληματίζει ότι το πτώμα είχε βρεθεί εδώ και ένα μήνα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Νεκρός στο Μαρμάρι βρέθηκε ο 55χρονος επιχειρηματίας που έψαχνε η Νικολούλη - Προβληματίζει ότι το πτώμα είχε βρεθεί εδώ και ένα μήνα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του επιχειρηματία από τον Ίλιον, Λεωνίδα Μπάτσιου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από τις 4 Ιανουαρίου 2020... 

Ο 55χρονος επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρός από έναν ψαρά, στη θαλάσσια περιοχή Μαρμαρίου και την περίεργη υπόθεση εξαφάνισης είχε φέρει στη δημοσιότητα εδώ και καιρό η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. 

Ωστόσο αυτό που προβληματίζει και προκαλεί ερωτηματικά είναι ότι η σορός του 55χρονου άνδρα από το Ίλιον είχε βρεθεί από τις 11 Φεβρουαρίου στο Μαρμάρι και παρέμενε στα αζήτητα μέχρι και το πρωί της Τρίτης 10 Μαρτίου 2020.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο Γεράσιμος Κουρούκλης, εμπνευστής και δημιουργός των Silver Alert και Γραμμή Ζωής. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος, κατά τον εντοπισμό της σορού δεν έγινε συσχετισμός με τον 55χρονο αγνοούμενο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μέθοδος του DNA προκειμένου να λυθεί το μυστήριο.

Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια θανάτου του Λεωνίδα Μπάτσιου συνεχίζονται, αφού σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία τα οποία έχει αναδείξει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ο 55χρονος φαίνεται να εξαφανίστηκε κάτω από περίεργες συνθήκες. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα