Οινόφυτα: Καταγγελία για παράνομη απόλυση στην εταιρεία «ALUMINCO» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Οινόφυτα: Καταγγελία για παράνομη απόλυση στην εταιρεία «ALUMINCO»

Επιστολή - Καταγγελία απέστειλε στο EviaZoom.gr, το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Βοιωτίας, αναφέροντας τα εξής:

«Καταγγέλλουμε την παράνομη και εκδικητική απόλυση του συνάδελφου αντιπροέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Βοιωτίας από την εταιρία ALUMINCO...

Στεκόμαστε στο πλευρό τόσο του Συνδικάτου Μετάλλου και στις προσπάθειες που το ίδιο κάνει για να παρθεί πίσω η απόφαση αυτή από πλευράς εταιρίας όσο και στον ίδιο τον συνάδελφο αντιπρόεδρο που πρόσφατα έγινε πατέρας.

Και για το δικό μας νεοσύστατο Συνδικάτο δεν είναι άγνωστες τέτοιες μεθοδεύσεις από πλευράς εργοδοσίας. Από την πρώτη στιγμή που ιδρυθήκαμε εδώ και λίγους μήνες η παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης έχει να κάνει με την στοχοποίηση του προέδρου του Συνδικάτου μας.

Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν πως δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά αλλά για συντονισμένη προσπάθεια κυβέρνησης και εργοδοσίας να ξεμπερδέψουν με τα αγωνιστικά συνδικάτα, να πέσει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Τους δηλώνουμε πως δεν θα τα καταφέρουν.

Καλούμε τώρα την διοίκηση της εταιρίας ALUMINCO να πάρει πίσω την απόλυση του συνάδελφου συνδικαλιστή, να σεβαστεί ακόμα και τους τυπικούς νόμους που έχουν απομείνει για την προστασία τα συνδικαλιστικής δράσης».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA