Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1: Ελπίζει σε πρόκριση! Άρον άρον έφυγαν οι Άγγλοι λόγω κορονοϊού (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ολυμπιακός - Γουλβς 1-1: Ελπίζει σε πρόκριση! Άρον άρον έφυγαν οι Άγγλοι λόγω κορονοϊού (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός απέναντι στη Γουλβς διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa League...

Παρά τις άδειες εξέδρες στο «Γ. Καραϊσκάκης» λόγω κορονοϊού και μολονότι έμεινε και με παίκτη λιγότερο εξαιτίας αποβολής του Σεμέδο μόλις στο 28', η ομάδα του Πειραιά στάθηκε εξαιρετικά σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι, απέσπασε ισοπαλία (1-1) απέναντι σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier League και θα διεκδικήσει τις πιθανότητές του για μια νέα μεγάλη πρόκριση (όπως έκανε και με την Αρσεναλ στο Εμιρεϊτς) στη ρεβάνς της Αγγλίας, που όμως είναι πλέον άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί (επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 20/3) καθώς αναμένεται η απόφαση της UEFA για αναστολή των ευρωπαϊκών Κυπέλλων μέχρι νεωτέρας.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 54΄ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 67' όταν το σουτ του Νέτο έπειτα από εκτέλεση φάουλ, προσέκρουσε στο πόδι του Μπουχαλάκη, άλλαξε πορεία και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Λόγω του κορονοϊού δεν έγινε συνέντευξη Τύπου πριν και μετά το ματς, ενώ οι Άγγλοι έφθασαν με μάσκες και δεν ήρθαν σε επαφή με κανέναν άνθρωπο του γηπέδου, πριν και μετά τον αγώνα.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA