Πέθανε από τον κορονοϊό η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα; - Τι καταγγέλλει βουλευτής! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Πέθανε από τον κορονοϊό η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα; - Τι καταγγέλλει βουλευτής! (ΦΩΤΟ)

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο facebook ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης σχετικά με το θάνατο της δημοσιογράφου της, «Εφημερίδας των Συντακτών», Χαράς Τζαναβάρα...

Ο Κ. Αρσένης κατήγγειλε ότι ο θάνατος της δημοσιογράφου κρύβει μία τρομακτική ιστορία αφού όπως ισχυρίζεται δεν της επέτρεψαν να πάει σε νοσοκομείο λόγω καρδιακών προβλημάτων και δεν της έδωσαν τη δυνατότητα να κάνει τεστ για τον κορονοϊό.

«Ζητούσε να της κάνουν τεστ και δεν της έκαναν. Άτομο υψηλού κινδύνου παίρνει οδηγία να μείνει σπίτι, να μην πάει στο δημόσιο νοσοκομείο, να μην της δοθεί η άδεια να την δει ιδιώτης γιατρός, χωρίς να της δίνεται καν η δυνατότητα για ένα τεστ, και εν τέλει χωρίς καν νεκροψία».

Ο βουλευτής αναρωτιέται «τελικά η Χαρά θεωρείται θύμα του κορονοϊού;».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Αποκρύπτουν θανάτους από Κορονοϊό; Η απώλεια της δημοσιογράφου Χαράς Τζαναβάρα κρύβει μια τρομακτική ιστορία. Της είχαν δώσει οδηγία να μην πάει σε νοσοκομείο, λόγω προβλήματος στην καρδιά της. Της πήγαιναν συγγενείς φαγητό με προφυλάξεις. Συνέχιζε να μην επανέρχεται, οι γιατροί του ταμείου της έλεγαν όλα καλά, να παρακολουθεί τον πυρετό. Ζήτησε να πάει κάποιος γιατρός να την δει στο σπίτι, αφού δεν της επέτρεπαν να πάει στο νοσοκομείο. Της είπαν δεν χρειάζεται. Πήρε τους γιατρούς ΣΟΣ, που έρχονται σπίτι, της είπαν χρειάζονται άδεια από τον ΕΟΔΥ. Πήρε τον ΕΟΔΥ για να δώσει άδεια στους γιατρούς ΣΟΣ, της είπαν θα το εξετάσουν. Τους ξαναπήρε την επόμενη μέρα, το εξετάζουν ακόμη μάλλον. Επίσης ο ΕΟΔΥ δεν επιτρέπει καν να γίνει νεκροψία σε ύποπτα κρούσματα κορονοϊού.

Τελικά η Χαρά θεωρείται θύμα του Κορονοϊού; Όχι βέβαια, αφού κανονικά δεν δέχονται καν να κάνουν νεκροψίες. Ζητούσε να της κάνουν τεστ και δεν της έκαναν. Άτομο υψηλού κινδύνου παίρνει οδηγία να μείνει σπίτι, να μην πάει στο δημόσιο νοσοκομείο, να μην της δοθεί η άδεια να την δει ιδιώτης γιατρός, χωρίς να της δίνεται καν η δυνατότητα για ένα τεστ, και εν τέλει χωρίς καν νεκροψία».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα