Χαλκίδα: Διαμέρισμα σε πολυκατοικία τυλίχθηκε στις φλόγες - Κινδύνεψε βρέφος και η πυρκαγιά προκλήθηκε από το air condition! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Διαμέρισμα σε πολυκατοικία τυλίχθηκε στις φλόγες - Κινδύνεψε βρέφος και η πυρκαγιά προκλήθηκε από το air condition! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18-03-2020) στην οδό Κηρίνθου 5 όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου πολυκατοικίας...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα που ήταν εκείνη την στιγμή στο σπίτι πρόλαβε να αρπάξει το μόλις 15 μηνών βρέφος και βγήκαν έξω από το διαμέρισμα, το οποίο κάηκε ολοσχερώς.

Σύμφωνα και με τις μαρτυρίες των γειτόνων, η πυρκαγιά προκλήθηκε από το air condition που βρισκόταν στο εσωτερικό του σπιτιού.

«Φωνές ακούσαμε δεν πήραμε χαμπάρι. Από το air condition το έπαθε τη ζημιά η γυναίκα, με καινούργιο air condition που το έβαλε πέρυσι, τώρα το καλοκαίρι το έβαλε. Αρπάξανε το παιδάκι και βγήκανε έξω», τόνισε στο EviaZoom.gr κάτοικος της πολυκατοικίας. 
Στην επιχείρηση κατάσβεσης επιχείρησαν πάνω από 18 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ
 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA