Διάγγελμα Μητσοτάκη: Το τηλεοπτικό μήνυμα περιείχε και εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Το τηλεοπτικό μήνυμα περιείχε και εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Το τρίτο του διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό μέσα σε ένα μήνα απηύθυνε o Κυριάκος Μητσοτάκης...

Ο πρωθυπουργός αφού αναφέρθηκε στις θυσίες των Ελλήνων πολιτών λόγω του κορονοϊού τόνισε πως «αυτή είναι η πιο κρίσιμη εβδομάδα, μία πραγματικά Μεγάλη Εβδομάδα» είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι ο πόλεμος δεν έχει κερδηθεί ακόμη και πως «μια κλωστή χωρίζει τη νίκη απ’ την καταστροφή».

«Στον ορίζοντα φαίνεται η στιγμή που τα καταστήματα και τα σχολεία θα αρχίσουν να ανοίγουν με προσεκτικά βήματα» υπογράμμισε ακόμη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό του μήνυμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, 155.000 μακροχρόνια άνεργοι θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ.

Σε άλλο όμως σημείο αναφέρθηκε ξεκάθαρα στη πιθανότητα για προσφυγή στις κάλπες λόγω κρίσης, δημοκρατικής ευαισθησίας, ενδυνάμωσης της λογοδοσίας και λόγω ανάγκης.

Συγκεκριμένα είπε ακριβώς:

«Στην αρχή αυτής της περιπέτειας, ζήτησα την ισχύ της εμπιστοσύνης σας. Και μου την προσφέρατε απλόχερα. Πιστεύω ότι, με σκληρή δουλειά, σας την ανταποδίδω καθημερινά. Δεν ξεχνώ, όμως, ότι αυτή η κατάσταση δεν θα συνεχιστεί επ’ αόριστον. Μετά την κρίση, η κάθε εξουσία οφείλει να εγκαταλείπει το απυρόβλητο της ανάγκης, δυναμώνοντας την λογοδοσία. Γιατί καμία έκτακτη συνθήκη δεν μπορεί να αμφισβητεί τη δημοκρατική ευαισθησία».
 
ΒΙΝΤΕΟ - Ολόκληρο το διάγγελμα

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA