Ερέτρια: Εξιχνιάστηκε κλοπή από αυτοκίνητο μετά από ένα χρόνο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Ερέτρια: Εξιχνιάστηκε κλοπή από αυτοκίνητο μετά από ένα χρόνο

Πρόκειται για κλοπή πορτοφολιού και άλλων εγγράφων από αυτοκίνητο που είχε σημειωθεί τον Ιούνιο του 2019 στην Ερέτρια...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δράστης είναι ένας 42χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ δεν έγινε σύλληψη λόγω παρέλευσης αυτοφώρου όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Από το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από όχημα, η οποία διαπράχθηκε τον Ιούνιο του 2019, στην Ερέτρια Ευβοίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, αφαίρεσε από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ένα πορτοφόλι που περιείχε διάφορα προσωπικά έγγραφα του παθόντα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας».

Πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών - «Ήμουν εγκλωβισμένος για πάνω από μισή ώρα και το νερό ξεπέρασε το μισό μέτρο», καταγγέλλει ασθενής αστυνομικός (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Από το ισχυρό μπουρίνι που ξέσπασε την Κυριακή (09-08-2020) πλημμύρισε και το Κέντρο Υγείας Ψαχνών όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύε...

Βίντεο - Ρεπορτάζ