Κρούσμα κορονοϊού σε ξενοδοχείο που διαμένουν μετανάστες στο Κρανίδι - Άρον άρον στο σημείο Τσιόδρας, Χαρδαλιάς και Μηταράκης (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Κρούσμα κορονοϊού σε ξενοδοχείο που διαμένουν μετανάστες στο Κρανίδι - Άρον άρον στο σημείο Τσιόδρας, Χαρδαλιάς και Μηταράκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Κρανίδι επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα (20-04-2020) ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, μαζί με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη...

Σε ξενοδοχείο της περιοχής που διαμένουν μετανάστες και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, διαμένει έγκυος από τη Σομαλία η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό έπειτα από τυχαίο έλεγχο καθώς δεν είχε συμπτώματα.

Η ίδια προσήλθε το πρωί της Κυριακής (19-04-2020) στο νοσοκομείο του Ναυπλίου, για άλλη αιτία η οποία δεν σχετίζεται με συμπτώματα κορονοϊού. Στο νοσοκομείο του Ναυπλίου υπεβλήθη στον προβλεπόμενο ιατρικό έλεγχο για έκθεση της στον ιό. Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που διενεργήθηκαν χθες στο Ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα, προέκυψε ότι είναι θετική.

Ήδη, από νωρίς σήμερα το πρωί στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, στο οποίο διαμένουν 470 μετανάστες, οι οποίοι στο σύνολο τους προέρχονται από χώρες της Αφρικής, έχει μεταβεί κλιμάκιο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA