Μετά την εξέλιξη στο Κρανίδι: Φόβοι και για το ξενοδοχείο της Αμαρύνθου που διαμένουν πάνω από 250 μετανάστες - Ένας θεός ξέρει τι γίνεται και εκεί | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Μετά την εξέλιξη στο Κρανίδι: Φόβοι και για το ξενοδοχείο της Αμαρύνθου που διαμένουν πάνω από 250 μετανάστες - Ένας θεός ξέρει τι γίνεται και εκεί

Οι εξελίξεις στο Κρανίδι θορύβησαν τον Δήμο Ερέτριας και όχι μόνο, καθώς δεν έχουν γίνει τεστ για κορονοϊό στο ξενοδοχείο της Αμαρύνθου που διαμένουν πάνω από 250 μετανάστες...

Μετά το hot spot της Ριτσώνας εντελώς τυχαία αποκαλύφθηκε η υγειονομική «βόμβα» και στο ξενοδοχείο του Κρανιδίου που λειτουργεί ως δομή μεταναστών.

Μία 28χρονη έγκυος από την Σομαλία που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο πήγε για άλλη αιτία στο Νοσοκομείο Ναυπλίου και εκεί υποβλήθηκε σε έλεγχο για τον κορονοϊό και το αποτέλεσμα της εξέτασής της ήταν θετικό.

Μετά από λίγες μέρες έγινε δειγματοληψία στο ξενοδοχείο και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 150 επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ μπήκε σε καραντίνα ολόκληρος ο Δήμος Ερμιονίδας καθώς οι μετανάστες πήγαιναν συχνά πυκνά για βόλτα και ψώνια στη περιοχή. Μάλιστα όλοι είναι ασυμπτωματικοί, σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά!

Αυτή η ανησυχητική εξέλιξη θορύβησε καθυστερημένα και τον Δήμο Ερέτριας καθώς στην Αμάρυνθο διαμένουν εδώ και πολύ καιρό πάνω από 250 μετανάστες στο ξενοδοχείο «Stefania Hotel».

Κανένα τεστ για κορονοϊό δεν έχει γίνει και ο φόβος είναι έκδηλος έπειτα και από τον τρόπο που αποκαλύφθηκαν τα κρούσματα στο ξενοδοχείο του Κρανιδίου και στη γειτονική Δομή της Ριτσώνας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA