Νέα μέτρα σε ισχύ για τους οδηγούς: 300 ευρώ το πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 60 μέρες (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα μέτρα σε ισχύ για τους οδηγούς: 300 ευρώ το πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για 60 μέρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα μέτρα σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας ανακοίνωσε η κυβέρνηση το απόγευμα της Τετάρτης (08-04-2020)...

«Η μάχη συνεχίζεται, ειδικά τις ημέρες του Πάσχα», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε:

«Aπό σήμερα Τετάρτη και ώρα 18:00 και έως τις 27 Απριλίου θα ελέγχονται όλοι στα διόδια. Όσοι βρεθούν να μεταφέρονται στην επαρχία θα τους επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ, θα αφαιρούνται οι πινακίδες για 60 μέρες και θα επιστρέφεται το όχημα στη βάση του.

Σημείωσε επίσης ότι έχει ενημερωθεί το Λιμενικό Σώμα και έχει πάρει ήδη εντολή και προχωρά σε αντίστοιχους ελέγχους σε όλους τους πορθμειακούς σταθμούς.

Όσον αφορά στα αεροδρόμια, στα λιμάνια, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς και στα ΚΤΕΛ της χώρας, αναφέρθηκε ότι θα επιτρέπεται μόνο η μετακίνηση των μόνιμων κατοίκων προς τη φερόμενη βάση της Ε1 δήλωση της μόνιμης κατοικίας και χωρίς δυνατότητα επιστροφής μέχρι τη λήξη των γενικών μέτρων.

Εξαιρούνται αποκλειστικά, είπε, μόνο για σκοπούς εκπλήρωσης καθήκοντος έχοντας μαζί τους και φύλλο πορείας, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό, το προσωπικό της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και το τεχνικό προσωπικό κρίσιμων υποδομών του κράτους.
 
Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί όλα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA