Νέα μέτρα: Πρόστιμο 300 ευρώ σε όλους και μέχρι δύο άτομα στο αυτοκίνητο από Μ.Σάββατο έως Δευτέρα του Πάσχα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα μέτρα: Πρόστιμο 300 ευρώ σε όλους και μέχρι δύο άτομα στο αυτοκίνητο από Μ.Σάββατο έως Δευτέρα του Πάσχα

Την αυστηροποίηση των μέτρων για τις ημέρες του Πάσχα προκειμένου να περιοριστεί η πιθανότητα εξάπλωσης του κορονοϊού ανακοίνωσε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (16-04-2020) ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς...

Συγκεκριμένα, από τις 21.00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου 2020 έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020 στις 12:00 τα μεσάνυχτα, το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση ανεβαίνει στα 300 ευρώ για όλους (πεζούς και οδηγούς). Θα αφαιρούνται επίσης και οι πινακίδες του οχήματος.

Παράλληλα, το ίδιο χρονικό διάστημα η κατ' εξαίρεση μετακίνηση για Παροχή Βοήθειας (Κωδικός Β4) «θα ελέγχεται σαρωτικά, επιμελώς και ενδελεχώς από τα όργανα ελέγχου σε όλη τη χώρα». Θα ελέγχεται ο τόπος αναχώρησης του οχήματος και ο τελικός προορισμός.

Επίσης, επιτρέπονται μόνο δύο άτομα μέσα στο όχημα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επανέλαβε ότι οι λειτουργίες των εκκλησιών θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, υπογραμμίζοντας ότι απαγορεύονται οι μετακινήσεις σε σπίτια συγγενών και φίλων τόσο το Μεγάλο Σάββατο όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA