Ο Σωτήρης Τσιόδρας ψάχνει για βοηθό στον ΕΟΔΥ - Η προκήρυξη | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ψάχνει για βοηθό στον ΕΟΔΥ - Η προκήρυξη

Εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, αναζητά βοηθό και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών προκήρυξε την πλήρωση μίας θέσης ακαδημαϊκού υποτρόφου...

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, πρόκειται «για τις ανάγκες υποστήριξης του Επιστημονικού Υπευθύνου Σωτηρίου Τσιόδρα, Καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αττικόν» για την αντιμετώπιση του κοροναϊού (COVID-19)».

Τα προσόντα

Μεταξύ των απαιτούμενων δικαιολογητικών που πρέπει να υποβάλλουν οι υποψήφιοι είναι πτυχίο Ιατρικής Σχολής, άδεια ασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος, ειδικότητα στην Παθολογία με ειδικό ενδιαφέρον στις Λοιμώξεις και ειδικότερα στις Ειδικές Λοιμώξεις και σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Με τι θα ασχοληθεί ο εκλεκτός

Το αντικείμενο απασχόλησης του υπότροφου περιλαμβάνει την ευθύνη της παρακολούθησης σε καθημερινή βάση ασθενών της Μονάδας Λοιμώξεων και το τμήμα νοσηλείας των ασθενών με λοιμώξεις συμμετοχή σε διεθνείς πολυκεντρικές μελέτες με θέμα λοιμώξεις (καταγραφή ασθενών, μέτρηση εργαστηριακών παραμέτρων), παρακολούθηση αντιμικροβιακής αγωγής τη διδασκαλία φοιτητών της Ιατρικής Σχολής για θέματα λοιμώξεων.

Μέχρι πότε μπορεί ο ενδιαφερόμενος να υποβάλει αίτηση

Η υποβολή των αιτήσεων και των συνυποβαλλόμενων δικαιολογητικών πραγματοποιείται από κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις, έως 13 Απριλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Δες την προκήρυξη:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA