Σε καφετέρια: Γνωστός bodybuilder απώθησε και έδιωξε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο - «Μην πιάνεις το όπλο θα σου ρίξω μπουνιά...» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε καφετέρια: Γνωστός bodybuilder απώθησε και έδιωξε αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο - «Μην πιάνεις το όπλο θα σου ρίξω μπουνιά...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο που εμφανίζει τον γνωστό bodybuilder, Γιάννη Μάγκο, να απωθεί και να διώχνει αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που μετέβησαν για έλεγχο σε καφετέρια της Ρόδου...

Το Βίντεο δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2020 αλλά το επεισόδιο έγινε στις 14 Μαρτίου, δύο ημέρες δηλαδή μετά την έναρξη της καραντίνας, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν ο εύσωμος πολίτης είναι ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Ο Γιάννης Μάγκος εμφανίζεται εκτός εαυτού να λέει, μετά από άγνωστο διάλογο, στους αστυνομικούς: «Άμα είσαστε τσαμπουκαλεμένοι βγάλτε αυτά εδώ πέρα (σ.σ. τις στολές) και πάμε παρακάτω... Μην πιάνεις το όπλο θα φας μπουνιά... Μην πιάνεις το όπλο... Πάμε μόνοι μας... Είμαστε όλοι τρελαμένοι, ήρθαν τώρα εδώ 5 άτομα... Όπλο πιάνεις; Έχεις τα αρχ@δια εσύ να το βγάλεις; άμα έχεις βγάλτο...», με τους αστυνομικούς να λένε μόνο: «Μας έχουν πάρει 10 τηλέφωνα από τον σύλλογο, έχεις όρεξη για μανούρα, εγώ πίστεψε με καμία όρεξη δεν έχω εδώ πέρα...», πρόσθεσε ο ένας και το συμβάν τελείωσε εκεί.

Για τον διαπληκτισμό έδωσε τη δική του απάντηση ο Γιάννης Μάγκος, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του βίντεο, τονίζοντας ότι πρόκειται για παρεξήγηση και ένα ατυχές συμβάν, ζητώντας παράλληλα και δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του, όπως είπε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA