Βάκα για hot spot Ριτσώνας: «Δεν είμαστε και Μόρια, τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και είναι καλές οι συνθήκες...» - Ανακοίνωσε και κρούσμα κορονοϊού στην Αυλίδα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βάκα για hot spot Ριτσώνας: «Δεν είμαστε και Μόρια, τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας και είναι καλές οι συνθήκες...» - Ανακοίνωσε και κρούσμα κορονοϊού στην Αυλίδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τα βλέπει και τόσο τραγικά τα πράγματα η δήμαρχος...

Για το hot spot της Ριτσώνας και τους μετανάστες που έχουν διαγνωστεί με κορονοϊό μίλησε το πρωί του Σαββάτου (04-04-2020) στη πρωινή εκπομπή του MEGA, η δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, η οποία, όπως θα δείτε, συμφώνησε σε όλα με τον συνομιλητή της, γενικό γραμματέα του Υπουργείου Μετανάστευσης, Μάνο Λογοθέτη.

Όπως είπε η Έλενα Βάκα, τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας και υπάρχει φύλαξη στη δομή. «Δεν είμαστε Μόρια είναι καλές οι συνθήκες διαμονής των προσφύγων. Μπορεί να ελεγχθεί η κατάσταση...», τόνισε χαρακτηριστικά, άσχετα αν υπάρχουν ήδη 23 κρούσματα κορονοϊού και αναμένονται χιλιάδες τεστ ενώ ακόμη και τις τελευταίες ώρες σημειώνονται αναταραχές και αποδράσεις μεταναστών από τη δομή.

Επίσης ανέφερε ότι οι απολυμάνσεις στους κοινόχρηστους χώρους της περιοχής της Αυλίδας έγιναν και για ψυχολογικούς λόγους, για να να νιώσουν πιο ασφαλείς οι κάτοικοι.

Τέλος αποκάλυψε στον αέρα ότι εμφανίστηκε κρούσμα κορονοϊού στην Αυλίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία 49χρονη Αλβανίδα που διαμένει στη περιοχή, η οποία μετέβη αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και η εντολή που πήρε από τον ΕΟΔΥ είναι να τεθεί σε κατοίκον καραντίνα στο σπίτι της.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA