Χαλκίδα: Νέα διακοπή νερού ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΧ λόγω έργων στην Αβάντων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Χαλκίδα: Νέα διακοπή νερού ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΧ λόγω έργων στην Αβάντων

Χωρίς νερό θα μείνουν ξανά οι Χαλκιδέοι...

H Δημοτική Επιχείριση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χαλκίδας (Δ.Ε.Υ.Α.Χ.) σας ενημερώνει ότι, προκειμένου να εκτελεστεί το έργο της πεζοδρόμησης της οδού Αβάντων, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης του παλαιού αγωγού ύδρευσης με νέο αγωγό με σύγχρονες προδιαγραφές...

Όπως αναφέρει:

Για το λόγο αυτό, θα υπάρξει αναγκαστική διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη (09-04-2020) για 5 περίπου ώρες, ήτοι από τις ‪00:30‬ έως τις ‪05:30‬ τα ξημερώματα, στις περιοχές Αγ. Ιωάννη, Δεξαμενής, Δέλτα, Καναπίτσας, Μέσα Παναγίτσας, στις οδούς Χαϊνά και Δελαγραμμάτικα και στους δρόμους πέριξ της οδού Αβάντων.

Το έργο θα εκτελεστεί κατά τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να προκαλέσει τη μικρότερη δυνατή όχληση. Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων στο σημείο, που θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες, καθώς και όλων των δημοτών, που θα επηρεαστούν.

Θανατηφόρο τροχαίο έξω από την Αμάρυνθο: «Καρφώθηκε» με το αυτοκίνητο σε κολώνα της ΔΕΗ! Σκοτώθηκε ο 29χρονος οδηγός! (ΦΩΤΟ)

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (05-08-2020) στο δρόμο προς το χωριό Γυμνό, λίγο έξω από την Αμάρυνθο... Σύμφω...

Βίντεο - Ρεπορτάζ