Απαγορεύεται το «take away» για ποτά - Δεν επιτρέπεται και η μουσική στη διαπασών (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απαγορεύεται το «take away» για ποτά - Δεν επιτρέπεται και η μουσική στη διαπασών (ΒΙΝΤΕΟ)

Την έντονη αντίδραση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά προκάλεσε η εικόνα δεκάδων πολιτών έξω από καφέ - μπαρ να πίνουν το ποτό τους, το οποίο -υποτίθεται- ότι το πήραν «take away» από τα εν λόγω μαγαζιά...

Όπως ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης (05-05-2020):

«Επιφυλασσόμαστε για περισσότερα μέτρα. Έχει ξεκινήσει μια νέα καθημερινότητα, ιδιαίτερα ρευστή και κρίσιμη για την επόμενη πορεία. Οι συστάσεις για αποφυγή συνωστισμού βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα. Η εικόνα μπαρ κυρίως στην επαρχία, με πολλούς συγκεντρωμένους, με μουσική, για δήθεν take away ποτά, προσβάλλει όλους μας» και πρόσθεσε:

«Το take away αφορά στον καφέ και επιβάλλει ότι λέει η άδεια τους. Τake away σε ποτά δεν επιτρέπεται. Άτυπα πάρτυ και συνωστισμός μέσα και έξω από το χώρο απαγορεύονται. Όπως επίσης δεν επιτρέπεται να παίζουν μουσική στη διαπασών. Γι’ αυτό και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και σε αυτό το επίπεδο ενεργοποιούνται από σήμερα, οι μηχανισμοί του κράτους ενεργοποιούνται και προβλέπονται ποινικές και διοικητικές κυρώσεις», δήλωσε. Υπενθύμισε, επίσης, ότι για τους παραβάτες ότι υπάρχουν πρόστιμα.

Επανέλαβε, τέλος, ότι η μετακίνηση μεταξύ νομών δεν επιτρέπεται όπως και η μετάβαση στα νησιά, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων.
 
«Έχουμε καταφέρει πολλά, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε τον πόλεμο», κατέληξε.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA