Αποκάλυψη - Χαλκίδα: Νέο πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα ποδηλάτων επειδή εντοπίστηκαν πελάτες στο χώρο - Τι λέει ο ιδιοκτήτης στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αποκάλυψη - Χαλκίδα: Νέο πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κατάστημα ποδηλάτων επειδή εντοπίστηκαν πελάτες στο χώρο - Τι λέει ο ιδιοκτήτης στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από τον φούρνο στο κέντρο της πόλης (δείτε ΕΔΩ), ένα ακόμη πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε, τα τελευταία 24ωρα, σε επιχείρηση της Χαλκίδας για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό - Δείτε το νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του EviaZoom...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, το μεσημέρι του Σαββάτου (02-05-2020), αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας μετέβησαν στο κατάστημα ποδηλάτων, «Master bike Kiosses», επί της Λεωφόρου Χαϊνά 74, και αφού εντόπισαν ορισμένους πελάτες μέσα στην επιχείρηση, επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη, ο οποίος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Εδώ πρέπει να τονιστεί ότι η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει από την αρχή ότι τα καταστήματα εμπορίας και επισκευής ποδηλάτων θα είναι ανοιχτά, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία, η απόφαση ανέφερε ότι δεν επιτρεπόταν η είσοδος πελατών και στη συγκεκριμένη επιχείρηση (ΚΑΔ).

Το EviaZoom.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Κιοσσέ, ο οποίος εξέφρασε τη δική του άποψη για το συμβάν, αποκαλύπτoντας και σημαντικές λεπτομέρειες:

«Ο Υφυπουργός στη τηλεόραση έχει πει το λιανικό εμπόριο και επισκευές ανοιχτά, το Επιμελητήριο μας έστειλε email ότι τα καταστήματα υγρών καυσίμων, μοτοσικλέτες και ποδηλατάδικα κανονικά ανοιχτά. Είναι λίγο μπέρδεμα, κάποιο ΚΑΔ που έχουμε υποτίθεται ότι είναι κλειστό, όλη η Ελλάδα βασικά δουλεύει τα ποδηλατάδικα. Την Πέμπτη το απόγευμα (σ.σ. 30-04-2020), μας κάνανε καταγγελία και πήγαμε όλα τα ποδηλατάδικα της Χαλκίδας και του Βασιλικού στο Α.Τ., εκεί πέρα διαπιστώθηκε ότι μπορούμε να δουλέψουμε και μας άφησαν. 

Σήμερα (σ.σ. 02-05-2020), μόνο σε εμένα έκαναν καταγγελία επώνυμη ενώ ήταν ανοιχτά πιο "αισχρά" με πελάτες άλλα ποδηλατάδικα. Και εγώ ήμουν τελείως κλειστά δηλαδή, την τελευταία εβδομάδα το κάναμε λίγο πιο χύμα, ήμουν εντελώς κλειστά και άλλα μαγαζιά γλεντάγανε. Εγώ σας λέω δεν έχω βγάλει τίποτα, η πόρτα μου είναι κλειστή, σκοτεινό το μαγαζί... Ήρθαν κάποιοι πελάτες το μεσημέρι, στο κλείσιμο, να πάρουν κάτι για τα ποδήλατα τους και δεν προλάβαμε... Εν τω μεταξύ ο κόσμος είναι αγριεμένος δηλαδή μας κοίταγαν απέξω λες και ήμασταν η σωτηρία του πλανήτη. Έχουμε email και από το Επιμελητήριο και από τον Υφυπουργό που το είπε ζωντανά στη τηλεόραση. Δεν το είπε ένας δημοσιογράφος να μην το πάρεις υπόψιν, το είπε ο Υφυπουργός live στη τηλεόραση, το έχουμε βίντεο, ότι τα καταστήματα ποδηλάτων παραμένουν ανοιχτά, και το λιανικό εμπόριο και οι επισκευές έτσι ακριβώς... Τώρα κάποια ΚΑΔ που έχουμε όμως είναι κλειστά εκεί είναι ασαφές το πράγμα τώρα. Όλη η Ελλάδα πάτησε στον Υφυπουργό και στα email που έστειλαν τα αρμόδια Επιμελητήρια...»

Ακούστε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί τα όσα δήλωσε στο EviaZoom.gr:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA