Αυλίδα: Νέα φωτιά στο εργοστάσιο χημικών «AKFA» - Κατασβέστηκε άμεσα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
ΥΔΑΤΟΡ
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Αυλίδα: Νέα φωτιά στο εργοστάσιο χημικών «AKFA» - Κατασβέστηκε άμεσα! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης (28-05-2020) στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου χημικών «AKFA» στην Αυλίδα, η οποία ωστόσο κατασβέστηκε αργότερα από την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας...

Κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες και 12 οχήματα, ενώ το παρών έδωσε και ο διοικητής της Π.Υ. Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.


Όπως ανέφερε και η εταιρεία, στις 17.00 το απόγευμα διενεργείτο στις εγκαταστάσεις, έλεγχος της ορθής λειτουργίας του κυκλώματος διαθερμικού ελαίου τμήματος της παραγωγής. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, διέφυγε από το κύκλωμα ποσότητα διαθερμικού ελαίου, το οποίο και ανεφλέγη εντός του κτιρίου παραγωγής, προκαλώντας περιορισμένης εκτάσεως πυρκαγιά. 

Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός ή οποιαδήποτε βλάβη σε ανθρώπινο δυναμικό, εργαζόμενο της επιχείρησης ή τρίτο, ούτε μόλυνση του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται ότι, πριν δύο μήνες περίπου, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά σε τεράστια μεταλλική δεξαμενή του συγκεκριμένου εργοστασίου (δείτε ΕΔΩ τη σχετική ανάρτηση).

Ακολουθούν σημερινές ΕΙΚΟΝΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ:

Το θαύμα έγινε στον Παναγιώτη - Ραφαήλ: Το STAR για την δήλωση του πατέρα στο ΕviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη τηλεόραση του Star Channel μεταδόθηκε την Δευτέρα (29-06-2020) το ρεπορτάζ του Evia Zoom .gr με την αποκλειστική δήλωση του πατέρ...

Βίντεο - Ρεπορτάζ