Δημοσκόπηση MEGA: Προβάδισμα 19,4 μονάδων για τη ΝΔ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Δημοσκόπηση MEGA: Προβάδισμα 19,4 μονάδων για τη ΝΔ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επικροτεί η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού τις πολιτικές της κυβέρνησης στα θέματα της δημόσιας υγείας - αντιμετώπισης του κορονοϊού, του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους, της αντιμετώπισης των ελληνοτουρκικών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενήργησε το Forum της Metron Analysis για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA...

Η ΝΔ συγκεντρώνει στην πρόθεση ψήφου το 40,3%, ο ΣΥΡΙΖΑ το 20,9%, το ΚΙΝΑΛ το 5,1%, το ΚΚΕ το 4,6%, η Ελληνική Λύση το 2,6%, το ΜέΡΑ25 το 2,5%, η Χρυσή Αυγή το 1,6% και η Ανταρσία το 1,2%.

Καταλληλότερος Πρωθυπουργός θεωρείται με 52% ο Κυριάκος Μητσοτάκης έναντι 17% του Αλέξη Τσίπρα. Δεύτερη σε δημοφιλία ως Αρχηγός κόμματος είναι η Φώφη Γεννηματά με 40% θετικές γνώμες και 56% αρνητικές. 


Το 68% αξιολογεί θετικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το 26% αρνητικά. Αντίθετα, το 65% θεωρεί αρνητικά τον Αλέξη Τσίπρα ενώ μόλις το 25% θετικά. Η δημοτικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι στο 67%, η Φώφη Γεννηματά στο 40%, ο Αλέξης Τσίπρας στο 38%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο 32%, ο Γιάνης Βαρουφάκης στο 23% και ο Κυριάκος Βελόπουλος στο 20%. 



Η πλειοψηφία των πολιτών, με 84%, δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές, έναντι 13% που θέλει άμεση προσφυγή στις κάλπες.

Οι πολίτες θεωρούν πως το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα είναι η οικονομία (41%), ενώ ακολουθεί η ιατρική περίθαλψη (20%), η ανεργία (14%) και το προσφυγικό (7%).

Ολόκληρη η δημοσκόπηση στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA