Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Το θύμα είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Deal» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Επίθεση με βιτριόλι σε 34χρονη: Το θύμα είχε λάβει μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Deal» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει το πανελλήνιο η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 34χρονης το πρωί της Τετάρτης (20-05-2020) στη Καλλιθέα Αττικής...

Καθώς αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες της αναίτιας επίθεσης με βιτριόλι, με την 34χρονη να υφίσταται σοβαρά εγκαύματα και να χάνει το αριστερό μάτι, ήρθε στο φως παλαιότερη εκπομπή του τηλεπαιχνιδιού «Deal» , στο οποίο είχε λάβει μέρος το θύμα.
Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου από το Λουτρό Αμφιλοχίας που έχει εργαστεί στα λογιστικά εταιρειών τροφίμων και αγαπάει τον χορό, αν και ξεκίνησε πολύ καλά, η συνέχεια ήταν καταστροφική έχοντας στην διάρκεια του παιχνιδιού ως μεγάλη προσφορά από τον τραπεζίτη μόλις μία, εκείνη με τις 3.000 ευρώ.

Η άτυχη 34χρονη δέχθηκε την επίθεση από μία γυναίκα την ώρα που έμπαινε στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται στην οδό Θησέως. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά στην 34χρονη, φορώντας μάσκα, και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο και το σώμα.

Λίγα λόγια μπόρεσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών να ακούσουν από την άτυχη 34χρονη, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατική Θεραπείας του ιδιωτικού νοσοκομείου «Metropolitan».

Λόγω της κατάστασής της από τα σοβαρότατα εγκαύματα που της προκάλεσε η επίθεση με βιτριόλι, στα μάτια, στο πρόσωπο, στο κεφάλι, στο σώμα και στα χέρια, αλλά και του σοκ που έχει υποστεί, ήταν αδύνατο να μπορέσουν να της πάρουν κατάθεση και με πολύ κόπο, ίσα που κατάφεραν να την δουν και να μιλήσουν μαζί της για λιγότερο από 5 λεπτά.
 
Την ίδια ώρα ήρθε στη δημοσιότητα ένα ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τις στιγμές λίγο πριν και λίγο μετά την επίθεση:


Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA