Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 24χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ - Έξαλλος «μπούκαρε» με την κάμερα στο αστυνομικό τμήμα ο φίλος του (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Καταγγελία για άγριο ξυλοδαρμό 24χρονου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ - Έξαλλος «μπούκαρε» με την κάμερα στο αστυνομικό τμήμα ο φίλος του (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία νέα καταγγελία για περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας και βίας ήρθε στο φως της δημοσιότητας...

Συγκεκριμένα και όπως μετέδωσαν MEGA και ALPHA, ο 24χρονος Βασίλης Γκίκας κατήγγειλε ότι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον ξυλοκόπησαν βάναυσα στην οδό Κρέοντος στα Σεπόλια.

Όπως κατήγγειλε ο 24χρονος, όταν κατευθύνθηκε προς ένα φούρνο της περιοχής για να αγοράσει καφέ. Εκεί αντίκρισε των επί οκταετίας φίλο του μαζί με τον πατέρα του να δέχονται επίθεση από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ. Αμέσως έσπευσε στο σημείο όπου και εκδήλωσε την έντονη αντίδρασή του στα τεκταινόμενα. Την αμέσως επόμενη στιγμή, βρέθηκε κολλημένος στον τοίχο από τους αστυνομικούς δεχόμενος συνεχείς και δυνατές κλοτσιές και μπουνιές στο σώμα και το πρόσωπο. 

Ενόσω αιμόφυρτος, το ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο αλλά εκδιώχθηκε από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με τα όσα είπε και ο δικηγόρος του. Οι δύο φίλοι βρέθηκαν στη συνέχεια στο αυτόφωρο όπου και πέρασαν όλο το βράδυ μέσα στα αίματα υφιστάμενοι μια αντιμετώπιση από πλευράς αστυνομίας λες και ήταν εγκληματίες.

Μάλιστα ένας φίλος του 24χρονου πήγε εκείνη την στιγμή στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και κατέγραψε με την κάμερα του κινητού τον 24χρονο να είναι γεμάτος αίματα, λέγοντας: «Εδώ βλέπουμε τους αστυνομικούς να δείτε πως έχουν κάνει τον φίλο μου. Εδώ δείτε πως τον κάνανε. Γιαυτό πληρώνουμε την αστυνομία. Δεν ξέρω ποιος το έκανε, εδώ είναι οι μούρες τους, εδώ είναι όλα τα αρχ@δια».

Από την πλευρά της η ΕΛ.ΑΣ δίνει τη δική της εκδοχή για το συμβάν λέγοντας πως όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησαν τον νεαρό γιατί δεν φοράει κράνος. Εκείνος και ένας φίλος του αντιμίλησαν και υπήρξε ένταση. Όταν του φόρεσαν χειροπέδες, εκείνος αντέδρασε και έπεσε πάνω στις μηχανές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος και οι αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον πιάσουν.

Ωστόσο, η πλευρά του 24χρονου ξεκαθαρίζει ότι ο φίλος του, που αναφέρει η Αστυνομία, δεν ήταν καν στο σημείο όταν έπεσαν οι μηχανές των αστυνομικών.

Σε βάρος των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ κατατέθηκαν μηνύσεις, ενώ η ΕΛ.ΑΣ δεν εξέδωσε κάποια επίσημη ανακοίνωση εως τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ




Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA