«Μίλησαν» τα όπλα στη Κρήτη: Δύο νεκροί ύστερα από άγρια λογομαχία στα Ανώγεια (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Μίλησαν» τα όπλα στη Κρήτη: Δύο νεκροί ύστερα από άγρια λογομαχία στα Ανώγεια (ΦΩΤΟ)

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας ήταν το αποτέλεσμα της έντονης λογομαχίας μεταξύ 62χρονου και ενός 30χρονου το βράδυ του Σαββάτου (02-05-2020) σε γειτονιά του Περαχωρίου Ανωγείων...

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22:50 όταν οι δύο άνδρες άρχισαν να διαπληκτίζονται με αφορμή, πιθανόν, κτηματικές διαφορές.

Η λογομαχία ξέφυγε εκτός ελέγχου και ακολούθησαν πυροβολισμοί με αποτέλεσμα αμφότεροι να τραυματιστούν θανάσιμα. 

Συγκεκριμένα, καυγάδισαν έντονα ο 62χρονος, γνωστός για τις μαντινάδες του, Λευτέρης Καλομοίρης και ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης γόνος της οικογένειας του αξέχαστου λυράρη, Οι δυο τους κατοικούσαν σε γειτονικά σπίτια, αλλά είχαν κτηματικές διαφορές που ήταν και η αιτία του κακού. Ξαφνικά, ο 30χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε πολλές φορές τον 62χρονο που σωριάστηκε νεκρός, ενώ μια «αδέσποτη» σφαίρα τραυμάτισε στο πόδι έναν άλλο 30χρονο που επενέβη στον καυγά προσπαθώντας να τους χωρίσει! 
 
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό αλλά διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι δύο νεκροί:
Ο 62χρονος Λευτέρης Καλομοίρης είχε φιλοξενηθεί σε πολλές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με αντικείμενο τη λαογραφία...

Ο 30χρονος Γιώργος Ξυλούρης...

Και ενώ στο καφενείο επικρατούσε πανικός, ένας θαμώνας ειδοποίησε τον 30χρονο γιο του 62χρονου Μανώλη Καλομοίρη ο οποίος έτρεξε στο σημείο της δολοφονίας, βρήκε τον συνομήλικό του δράστη που δεν είχε προλάβει να διαφύγει και τον πυροβόλησε σκοτώνοντάς τον ακαριαία. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 30χρονος γιος του 62χρονου Μανώλης Καλομοίρης... 

Κλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) έσπευσε στο χωριό και στο κέντρο Υγείας όπου αναμενόταν να μεταβεί και Εισαγγελέας ύστερα από αίτημα του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη.
Πληροφορίες από Creta24.gr, ekriti.gr

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA