Νέο σοκ στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέο σοκ στην Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας: Γυναίκα έπεσε στη θάλασσα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη! (ΦΩΤΟ)

Λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία του 52χρονου Χαλκιδέου (δείτε ΕΔΩ), σημειώθηκε νέα πτώση από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας...

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ήταν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (06-05-2020), όταν μία γυναίκα Ρομά μετέβη στην γέφυρα και ,-υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες-, έπεσε στο κενό και κατέληξε στη θάλασσα.

Ακολούθως κατάφερε να κολυμπήσει εως στα βράχια (σ.σ. στο σημείο που βλέπετε) και έπειτα έχασε τις αισθήσεις της. Για καλή της τύχη την είδαν άμεσα διερχόμενοι περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, ωστόσο στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας καθώς το συμβάν έγινε στο θαλάσσιο χώρο ευθύνης του Λιμεναρχείου.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Τα στοιχεία της γυναίκας δεν έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής από την Ασφάλεια Λιμεναρχείου Χαλκίδας, η οποία διερευνά τα αίτια της πτώσης με καταθέσεις μαρτύρων κ.α. Όπως αναφέρθηκε στο EviaZoom.gr εκτός από την απόπειρα αυτοκτονίας είναι ανοιχτά και άλλα ενδεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA