ΟΛΝΕ Εύβοιας: Το «αντίο» του Ανδρέα Παπανδρέου - Τον «καθάρισε» τελικά ο Πλακιωτάκης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

ΟΛΝΕ Εύβοιας: Το «αντίο» του Ανδρέα Παπανδρέου - Τον «καθάρισε» τελικά ο Πλακιωτάκης

Μετά από τρία χρόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου «καρατομήθηκε» από τον ΟΛΝΕ Εύβοιας...

Με απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας, πρόεδρος τοποθετείται ο «γαλάζιος» Σπύρος Γεροντίτης, ο οποίος είναι και Τομεάρχης Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών στη ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας.

Διευθύνων σύμβουλος αναλαμβάνει ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Μπάμπης Μανιάτης, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑ Χαλκίδας.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοίνωσε τα εξής μετά την «καρατόμηση»:

«Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους φίλους μου ότι μετά από 3 ολόκληρα χρόνια έληξε η θητεία μου ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως όλους όσους με εμπιστεύτηκαν και από τις 2 Κυβερνήσεις με τις οποίες ευδόκιμα συνεργαστήκαμε κατά την διάρκεια της θητείας μου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, τα μέλη του Δ.Σ. που με στήριξαν, τους εργαζόμενους του ΟΛΝΕ, τους εξωτερικούς συνεργάτες του Οργανισμού, τον Περιφεριάρχη, τον Αντιπεριφεριάρχη Εύβοιας και τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους Δημάρχους και τους Αντιδημάρχους της Εύβοιας που συνεργάστηκαν άριστα μαζί μου, τους αυτοδιοικητικούς, τους πάμπολους φορείς και συλλόγους και όλους τους πολίτες που ήρθα σε επαφή και αγωνιούσαν για το καλό της περιοχής τους.

Ελπίζω να συνετέλεσα με την δουλειά μου στην πρόοδο του Νομού της Εύβοιας και στην προώθηση αναπτυξιακών προοπτικών και στόχων».

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα