«Ούτε στοιχειώδεις αποστάσεις ασφαλείας δεν κρατήσατε...» - Ο Μητσοτάκης τα «έχωσε» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

«Ούτε στοιχειώδεις αποστάσεις ασφαλείας δεν κρατήσατε...» - Ο Μητσοτάκης τα «έχωσε» στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκέντρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα Τρίτη (05-05-2020) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, χαρακτηρίζοντας άθλια την εικόνα της χθεσινής διαδήλωσης στο Σύνταγμα λόγω μη τήρησης αποστάσεων...

«Ούτε στοιχειώδεις αποστάσεις ασφαλείας δεν μπορούσατε να κρατήσετε και μετά εκνευρίζεστε γιατί οι πολίτες διαμαρτύρονται τι θα συνέβαινε αν τύχαινε σε εσάς η διαχείριση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης. 

Η κυβέρνηση δεν θα περιορίσει το δικαίωμα στη διαμαρτυρία. Αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της δημοκρατίας, αλλά απαιτώ από κόμματα και συνδικαλιστικούς φορείς να έχουν τη στοιχειώδη ευθιξία, να σέβονται τις υποδείξεις των ειδικών και να μην παρουσιάζεται αυτή την άθλια εικόνα που είδαμε χθες έξω από τη Βουλή», είπε. 

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα