Πόθεν έσχες: Η Έλενα Βάκα δήλωσε μηδενικό εισόδημα και καταθέσεις 6.000 ευρώ - Έχει και 10 ακίνητα (ΕΓΓΡΑΦΑ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Πόθεν έσχες: Η Έλενα Βάκα δήλωσε μηδενικό εισόδημα και καταθέσεις 6.000 ευρώ - Έχει και 10 ακίνητα (ΕΓΓΡΑΦΑ)

Μηδενικό εισόδημα δήλωσε στο πόθεν έσχες του 2019 (χρήση του 2018) η δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, η οποία εκείνη τη χρονιά, -όπως και τα προηγούμενα-, ασκούσε κανονικά το επάγγελμα της δικηγόρου...

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με αυτά που δήλωσε, δεν εργάστηκε ούτε μία φορά τη χρονιά του 2018 και προφανέστατα επιβίωνε από τα χρήματα που είχε στις τράπεζες ή από τα έσοδα της επιχείρησης του συζύγου της, Δημήτρη Δεμερτζή, οι καταθέσεις του οποίου συμπεριλαμβάνονται στο πόθεν έσχες της δημάρχου, όχι όμως τα εισοδήματα του, τα οποία θα έχουν δηλωθεί ξεχωριστά.

Οι συνολικές καταθέσεις της Έλενας Βάκα είναι 6.000 ευρώ σε 9 τραπεζικούς λογαριασμούς. Παράλληλα έχει στη κατοχή της 3 μετοχές και συνολικά 10 ακίνητα (σπίτια, αποθήκες, οικόπεδα). Επίσης έχει δηλώσει και ένα αυτοκίνητο.

Ο σύζυγος της, έχει συνολικές καταθέσεις 1.827 ευρώ σε 6 τραπεζικούς λογαριασμούς. Επίσης έχει 1 μετοχή στη κατοχή του, 2 αυτοκίνητα και 3 ακίνητα (καλλιέργειες).


Τα έγγραφα από το πόθεν έσχες της Έλενας Βάκα
(πατήστε πάνω στις εικόνες για ζουμ)





Για να δείτε ολόκληρο το πόθεν έσχες της Έλενας Βάκα πατήστε ΕΔΩ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA