Σκόπελος: Ζητούν εως 4.000 ευρώ από τον σύζυγο της γυναίκας που χτυπήθηκε από κεραυνό για νεκροτομή (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σκόπελος: Ζητούν εως 4.000 ευρώ από τον σύζυγο της γυναίκας που χτυπήθηκε από κεραυνό για νεκροτομή (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος της 53χρονης γυναίκας, -υπήκοος Βουλγαρίας-, από χτύπημα κεραυνού στην Σκόπελο, κατά την διάρκεια καταιγίδας, λίγο μετά το μεσημέρι και ενώ βρισκόταν σε αγροτική περιοχή του νησιού, πολύ κοντά στη Χώρα Σκοπέλου...

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στην ύπαιθρο μαζί με τον σύζυγό της, στη θέση Πευκιά, όταν άρχισε να βρέχει και στη συνέχεια η κακοκαιρία μετατράπηκε σε καταιγίδα με αστραπές και κεραυνούς.

Σύμφωνα με το Mega, ο σύζυγος της πρέπει τώρα να πληρώσει 3.000 με 4.000 ευρώ, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή στη 53χρονη.

Και αυτό γιατί δεν υπάρχει ιατροδικαστής στο νησί, με τον πιο κοντινό να τοποθετείται στη Λάρισα, όπου η γυναίκα θα πρέπει να μεταφερθεί, να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή και στη συνέχει να επιστρέψει πίσω στην Σκόπελο για να ταφεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έπαθε έμφραγμα καθώς χτυπήθηκε επίσης από το υψηλό ηλεκτρικό φορτίο όταν προσπάθησε να βοηθήσει τη γυναίκα του αγγίζοντάς την.

Την υπόθεση, που έχει σοκάρει την κοινωνία του νησιού, έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, που από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ζήτησε να γίνει νεκροψία και νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.
 
ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA