Super market «Μασούτης»: Τώρα και ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του νέου e-shop σε Χαλκίδα και Αλιβέρι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Super market «Μασούτης»: Τώρα και ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσω του νέου e-shop σε Χαλκίδα και Αλιβέρι

Τη δυνατότητα να συνεχίζουν να πραγματοποιούν τις καθημερινές αγορές τους με ασφάλεια και με άμεσο τρόπο, δίνει στους καταναλωτές η αλυσίδα super market «Μασούτης»... 

Προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία ο «Μασούτης» συνεχίζει το έργο του και ενδυναμώνει τις ηλεκτρονικές υποδομές του, ώστε να εξυπηρετεί τους καταναλωτές διαδικτυακά και παράλληλα να εξασφαλίζει την υγεία των εργαζομένων του. 

Έτσι, δίνει στους πελάτες του την επιλογή να παραγγέλνουν τα προϊόντα που επιθυμούν, από το e-shop Μασούτης, και να τα παραλαμβάνουν στην πόρτα τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, διατηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας. Με αγορές 40 ευρώ και άνω.

Βέβαια, για τις παραγγελίες που υποβάλλονται μέσω e-shop, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής και από το κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία, ο πελάτης προχωρά στην επιλογή «παραλαβή από κατάστημα» και μόλις η παραγγελία ετοιμαστεί, ενημερώνεται με sms ή e-mail για την παραλαβή της.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε 45 πόλεις της Ελλάδας. Από Εύβοια σε Χαλκίδα και Αλιβέρι με τους εξής Τ.Κ.:
 
Χαλκίδα: 34131, 34132, 34133 

Αλιβέρι: 34500 
 
Επισκεφτείτε το νέο e-shop «Μασούτης» πατώντας ΕΔΩ.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA