Απαγωγή 10χρονης: Για βιασμό, πορνογραφία και προμήθεια ναρκωτικών κατηγορείται επίσης η 33χρονη συλληφθείσα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
EXALCO

Απαγωγή 10χρονης: Για βιασμό, πορνογραφία και προμήθεια ναρκωτικών κατηγορείται επίσης η 33χρονη συλληφθείσα

Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα άσκησε η Εισαγγελέας σε βάρος της 33χρονης που φέρεται να απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα, την περασμένη Πέμπτη ενώ επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Τούμπας Θεσσαλονίκης...

Συγκεκριμένα η 33χρονη κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Η 33χρονη ανήκει στο ευρύτερο περιβάλλον της ανήλικης καθώς διέμεναν στην ίδια γειτονιά και γνώριζε για το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής. Φέρεται ότι απήγαγε την 10χρονη σκοπεύοντας να την κακοποιήσει σεξουαλικά ενώ σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε τις πράξεις της.

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από την πίσω πόρτα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.
Η μικρή Μαρκέλλα είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της. Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια αλλά και ο ανήλικος μάρτυρας, την φώναξε μια κοκκινομάλλα γυναίκα η οποία προσφέρθηκε να τη συνοδεύσει.

Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη της 10χρονης χάθηκαν και ήταν εξαφανισμένη για 44 ώρες ενώ υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για την ανεύρεση της. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου εντοπίστηκε να περιπλανιέται μόνη της, έξω από βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Πληροφορίες και από grtimes.gr

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα