Διαγνώστηκε με κορονοϊό 35χρονος κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού - Διακόπηκαν τα επισκεπτήρια | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Διαγνώστηκε με κορονοϊό 35χρονος κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού - Διακόπηκαν τα επισκεπτήρια

Νέο συναγερμό έχει προκαλέσει η περίπτωση ενός 35χρονου κρατούμενου των φυλακών Κορυδαλλού, λιβυκής υπηκοότητας, ο οποίος διαγνώστηκε το απόγευμα της Τρίτης (23-06-2020) θετικός στον κορωνοϊό...

'Οπως έγινε γνωστό, ο 35χρονος, ο οποίος κρατείται στην Β΄ πτέρυγα των φυλακών, μαζί άλλους πέντε κρατούμενους, παρουσίαζε από μέρες συμπτώματα ίωσης.

Επειδή παράλληλα είχε πολύ πρησμένους λεμφαδένες, ο γιατρός των φυλακών έδωσε εντολή να μεταφερθεί για εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου του πήραν δείγμα και το έστειλαν σε εξωτερικό εργαστήριο προκειμένου να εξεταστεί για κορονοϊό.

Το εργαστήριο διαπίστωσε ότι ο 35χρονος είναι θετικός και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία για νοσηλεία.

Επίσης διακόπηκαν τα επισκεπτήρια για λόγους ασφαλείας. Οι συγγενείς κρατουμένων που έφτασαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (24-06-2020) στις Φυλακές Κορυδαλλού ενημερώθηκαν από τους σωφρονιστικούς υπάλληλους ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος όπως και η παράδοση ρούχων, τροφών κι άλλων αντικειμένων.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA