Εγκαίνια JYSK στη Χαλκίδα: Δείτε όλες τις προσφορές της Δανέζικης πολυεθνικής αλυσίδας καταστημάτων | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εγκαίνια JYSK στη Χαλκίδα: Δείτε όλες τις προσφορές της Δανέζικης πολυεθνικής αλυσίδας καταστημάτων

Η JYSK, (προφέρεται ΓΙΟΥΣΚ), η Δανέζικη πολυεθνική αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι, τον ύπνο και τον κήπο, ετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της καταστήματος στη Χαλκίδα...

Η JYSK είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις εξαιρετικές προσφορές της και το Σκανδιναβικό design και την ποιότητα των προϊόντων της. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει ήδη λάβει πάνω από 200.000 αξιολογήσεις πελατών σε όλο τον κόσμο για διάφορα προϊόντα, από κλινοσκεπάσματα έως έπιπλα κήπου. Συνολικά, η βαθμολογία από αυτές τις αξιολογήσεις έχει φτάσει κατά μέσο όρο στα 4.4 αστέρια (με άριστα τα 5).

Η JYSK διαθέτει πάνω από 2.900 καταστήματα σε 52 χώρες και διανέμει ένα καινούργιο φυλλάδιο προσφορών κάθε εβδομάδα. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το Σεπτέμβριο του 2015, όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Αθήνα ενώ σύντομα ένα κατάστημα JYSK θα είναι κοντά σε όλους τους Έλληνες καθώς η εταιρεία επεκτείνει συνεχώς το δίκτυό της με νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Με το κατάστημαστη Χαλκίδα η JYSK φτάνει τα 34 καταστήματα στην Ελλάδα και η ανάπτυξη θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 στις 10:00 το πρωί θα ανοίξει τις πόρτες του το κατάστημα στο 3ο ΧΛΜ. Χαλκίδας – Ν. Αρτάκης και η JYSK έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό φυλλάδιο προσφορών αποκλειστικά για το νέο κατάστημα.

• Τα εγκαίνια του καταστήματος JYSK Χαλκίδας αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους της πόλης αλλά και όλης της Εύβοιαςνα γνωρίσουν την JYSK και να επωφεληθούν από τις εξαιρετικές προσφορές των εγκαινίων. Έπιπλα, είδη διακόσμησης αλλά και χρηστικά είδη για το σπίτι και τον κήπο και φυσικά στρώματα, παπλώματα, μαξιλάρια και άλλα λευκά είδη θα διατίθενται σε μοναδικές τιμές και είναι μια ευκαιρία ανανέωσης που δεν πρέπει να χαθεί!

Ας δούμε μερικές από τις μεγάλες προσφορές που έχει ετοιμάσει η JYSK αποκλειστικά για τα εγκαίνια:

o 20-50% σε όλες τις καρέκλες και τα τραπέζια κήπου!

o 25-60% σε όλα τα σαλόνια κήπου!

o 20-70% σε όλες τις ηλιακές λάμπες, τα μαξιλάρια κήπου και τις γλάστρες!

o 20-65% σε όλες τις καρέκλες τραπεζαρίας, τα τραπέζια και τους μπουφέδες!

o 20-50% σε όλα τα έπιπλα τηλεόρασης, τα τραπέζια μέσης και τις πολυθρόνες!

o 20-40% σε όλες τις ντουλάπες!

o 20-50% σε όλους τους σκελετούς κρεββατιών!

o 20-60% σε όλες τις καρέκλες γραφείου και gaming και τα γραφεία!

o 20-70% σε όλα τα ανωστρώματα και τα στρώματα ελατηρίων και αφρού!

o 50-70% σε όλα τα μαξιλάρια αφρού μνήμης!

o 20-60% σε όλα τα σετ παπλωματοθήκης, τα σεντόνια και σετ σεντονιών!

o 20-60% σε όλα τα μαξιλάρια ύπνου!

o Και πολλές ακόμα προσφορές σε κατηγορίες επίπλων, λευκών ειδών και ειδών διακόσμησης!

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:










ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ:

Οι ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής χρονιάς και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης έχουν τροποποιήσει τον τρόπο με τον οποίο η JYSKπραγματοποιεί τα εγκαίνιά της. Οι εορταστικές εκδηλώσεις, τα κεράσματα και η ζωντανή μουσική από ραδιοφωνικούς σταθμούς και DJπου έδιναν χρώμα στα εγκαίνια των καταστημάτων JYSKέως τώρα δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς η JYSKδίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού της αλλά και στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. 

Αυτό που δεν θα λείψει όμως είναι οι πολλές και μεγάλες προσφορές αποκλειστικά για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος. Οι προσφορές έως και 70% θα είναι μεγαλύτερες από ποτέ ενώ η JYSK παρατείνει τη διάρκεια ισχύος τους σε 2 εβδομάδες, από 04-17 Ιουνίου, ώστε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της στην Εύβοια να επωφεληθούν με ασφάλεια και χωρίς συνωστισμό.
 
Ταυτόχρονα με το φυλλάδιο εγκαινίων θα είναι σε ισχύ και το εθνικό φυλλάδιο προσφορών της JYSK επομένως οι πελάτες θα μπορούν να βρουν εντός του καταστήματος επιπλέον προσφορές σε προϊόντα και κατηγορίες.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA