«Έσπασαν» τα τηλέφωνα για τον ψευτογιατρό - «Βροχή» οι καταγγελίες από εξαπατημένους πολίτες | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Έσπασαν» τα τηλέφωνα για τον ψευτογιατρό - «Βροχή» οι καταγγελίες από εξαπατημένους πολίτες

«Έσπασε» το τηλέφωνο της Ασφάλειας Αττικής από τα τηλεφωνήματα των ανθρώπων που έσπευσαν να προβούν σε καταγγελίες σε βάρος του 47χρονου απατεώνα ψευτογιατρού, Νίκου Κοντοστάθη, ο οποίος μετά την απολογία του πήρε το δρόμο για τις φυλακές...

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και της φωτογραφίας του με διάταξη του Εισαγγελέα (δείτε ΕΔΩ), είχε αυτό το σκοπό και ήδη η δημοσίευση της φωτογραφίας του ψευτογιατρού προκάλεσε νέο γύρο καταγγελιών, οι οποίες μέχρι χθες είχαν φτάσει τις 35.


Πολλές από τις νέες καταγγελίες προέρχονται από την επαρχία. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τις έχουν καταγράψει τηλεφωνικά και θα πραγματοποιήσουν αποστολές για να λάβουν καταθέσεις στις περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται ως σοβαρές.

Μάλιστα πλέον θα λαμβάνονται και γραπτές καταθέσεις από τους καταγγέλλοντες ακόμα και στην επαρχία από άνδρες της αρμόδιας υπηρεσίας της ΓΑΔΑ.
 
Η απάτη

Από τις μέχρι σήμερα αναφορές στα ποσά που φέρεται να πήρε ο ψευτογιατρός, το αδίκημα διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος. Όμως από τις νέες καταγγελίες η εκτίμηση που γίνεται είναι ότι αυτό το ποσό θα σπάσει,- κατά πολύ-, το φράγμα των 120.000 ευρώ που είναι το όριο για να μετατραπεί σε κακούργημα, γεγονός που λύνει τα χέρια των αρχών για να κάνουν φύλλο και φτερό τις καταθέσεις του για να διαπιστωθεί που πήγαν όλα αυτά τα ποσά.

Εν τω μεταξύ δεν αποκλείεται να καταθέσει σύντομα ως μάρτυρας ένας δικηγόρος, ο Στέλιος Σούρλας ο οποίος αναφέρθηκε χθες (στον ΑΝΤ1) στην προσωπική εμπειρία που είχε με τον 47χρονο, ο οποίος επί σειρά ετών εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς.

«Τον Ιούλιο του 2017, μου ζητήθηκε από ένα συγγενικό πρόσωπο να το μεταφέρω στο μοναστήρι των Αγίων Ταξιαρχών στο Πήλιο της Μαγνησίας. Εκεί πήγα το άτομο αυτό μέσω συστάσεως μία πελάτισσας. Αυτός ο άνθρωπος εκμεταλλεύτηκε τον πόνο των ανθρώπων, τη στιγμή που αυτοί προσφεύγουν στον Θεό, στην τελευταία ελπίδα.


Ήρθαμε σε επαφή μαζί του, περιμέναμε δύο με τρεις ώρες εκεί πέρα, μόλις μπήκαμε μέσα έδωσα το cd της μαγνητικής, η περίπτωση του συγγενικού μου προσώπου ήταν περίπτωση νευροχειρουργικής φύσεως σπονδυλικής στήλης. Επειδή έχω κάποιες γνώσεις ιατρικής, έχω μεταπτυχιακό στην ιατρική - ασχολούμαι με θέματα ιατρικής αμέλειας- του έκανα κάποιες ερωτήσεις και μου απάντησε με ασυναρτησίες», σημείωσε και πρόσθεσε:

«Στο τέλος της επίσκεψης του λέω ‘γιατρέ σε ποια κλινική θα γίνει η εγχείρηση’ και μου αναφέρει μία κλινική στο Κολωνάκι. Του λέω ‘πολύ ωραία, εκεί πέρα απέναντι έχω και εγώ το γραφείο μου’, μου λέει ‘τι δουλειά κάνεις;’ και του απαντώ ότι είμαι δικηγόρος. Μόλις του είπα έτσι μαζεύτηκε και μετά εξαφανίστηκε. Δεν σήκωσε ξανά το τηλέφωνο».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA