Φυλακές Χαλκίδας: Παραδέχθηκε την ενοχή του για τα κινητά και τις κάρτες, αλλά αρνείται ότι διακινούσε τα ναρκωτικά που βρέθηκαν - Τι λέει η δικηγόρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
9 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

Φυλακές Χαλκίδας: Παραδέχθηκε την ενοχή του για τα κινητά και τις κάρτες, αλλά αρνείται ότι διακινούσε τα ναρκωτικά που βρέθηκαν - Τι λέει η δικηγόρος του σωφρονιστικού υπαλλήλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος παραμένει ο νεαρός σωφρονιστικός υπάλληλος των Φυλακών Χαλκίδας, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη (03-06-2020) κατά τη διάρκεια αιφνίδιου ελέγχου... 

Μόλις εισήλθε στις Φυλακές Χαλκίδας όπου εργάζεται, βρέθηκαν σε σακίδιο που έφερε, 5 κινητά τηλέφωνα, 10 πακέτα σύνδεσης κάρτες sim και 200 περίπου χάπια ναρκωτικά δισκία ecstasy σε 3 συσκευασίες.

Αναμένεται να οδηγηθεί στον Ανακριτή Χαλκίδας την Δευτέρα (08-06-2020) ανήμερα του Αγίου Πνεύματος. Σημειώνεται ότι η καταγωγή του είναι από τα Τρίκαλα και είχε προσληφθεί πρόσφατα με 8μηνη σύμβαση εργασίας. 

Στο EviaZoom.gr μίλησε αποκλειστικά η δικηγόρος του, Κλαίρη Μπαζίγου, η οποία τόνισε ότι ο νεαρός σωφρονιστικός υπάλληλος ομολόγησε την διακίνηση των κινητών τηλεφώνων και των καρτών σύνδεσης μέσα στις Φυλακές Χαλκίδας, κάτι που έκανε επειδή είχε οικονομικά προβλήματα όπως είπε, ωστόσο αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών χαπιών που βρέθηκαν.

ΒΙΝΤΕΟ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η Κλαίρη Μπαζίγου:

«Έχουμε πάρει προθεσμία για την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος. Το κατηγορητήριο είναι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από σωφρονιστικό υπάλληλο εντός του χώρου των Φυλακών, για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος. 

Καταρχήν αρνείται την κατηγορία για την διακίνηση ναρκωτικών, έχει ομολογήσει την πράξη του σχετικά με τη διακίνηση των κινητών των συσκευών και για τις κάρτες sim εντός του σωφρονιστικού καταστήματος και ομολόγησε όντως ότι έκανε την διακίνηση των κινητών τηλεφώνων συσκευών και καρτών sim, γιατί μόνο αυτό αποδέχεται, όχι την διακίνηση ναρκωτικών, επειδή είχε κάποια οικονομικά προβλήματα. Είναι μηδαμινά τα ποσά στη πραγματικότητα, Είναι μικρά τα ποσά που λάμβανε γιαυτό το οποίο έκανε. 

Είναι με την σύμβαση αυτή την 8μηνη που κάποια στιγμή προκηρύχθηκε για τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, η οποία έληγε Οκτώβρη με Νοέμβρη. Άρα κάπου τον Φεβρουάριο ξεκίνησε να υπηρετεί».

Σε ερώτηση για τα 200 περίπου ναρκωτικά χάπια ecstasy που βρέθηκαν στο σακίδιο και τι λέει ο σωφρονιστικός υπάλληλος γιαυτό, εκείνη ανέφερε: «Είναι κάποιες λεπτομέρειες που δεν μπορώ να απαντήσω αν δεν έχω δει δικογραφία και αν δεν έχω μιλήσει μαζί του».

Επίσης σε ερώτηση για το αν γνωρίζει να γίνεται έρευνα και για άλλους σωφρονιστικούς υπαλλήλους των Φυλακών Χαλκίδας, απάντησε: «Δεν προκύπτει να γίνεται κάποια έρευνα και φυσικά άμα γίνεται κάποια έρευνα δεν θα το μάθουμε κιόλας, δεν θα δημοσιοποιηθεί κάτι τέτοιο. Πάντως με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν φαίνεται να γίνεται μία τέτοια έρευνα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα